Nieuwjaarsloterij Monte do Casarão 2018: de winnaars

 In Blog, Nieuwjaarsloterij, Nieuws

De nieuwjaarsloterij van Monte do Casarão vindt traditiegetrouw plaats op de eerste januari van het nieuwe jaar. De hoge hoed van opa Riemslag komt tevoorschijn, de lootjes worden gemaakt en erin gestopt, vervolgens goed gehusseld en dan vragen we een van de gasten een lootje te trekken.

Nieuwjaarsloterij Monte do Casarão: de winnaars

Flo en Kai (ja, die van de nieuwjaarsduik) hebben deze keer het winnende lot getrokken. Het toeval wil dat er in al die jaren altijd gasten de Nieuwjaarsloterij hebben gewonnen die nooit eerder bij ons waren. Hoe graag we ook onze trouwe gasten (Andre en Maureen, Lida en Gerard, Evelien en Daphne, Frans en Geke, Ben en Guida en zovele anderen) een gratis weekje Monte do Casarão gunnen, vrouwe Fortuna heeft tot nu toe anders beslist. Dat maakt natuurlijk de feestvreugde voor de winnaars niet minder.

De winnaars van 2018 zijn geworden Monica, Niek, Lisa en Sofie. Hun reactie laat niets te wensen over:

Wat een superverrassing is dit!!!

We denken en praten nog vaak over onze meivakantie bij jullie op de berg: de fijne ochtendwandelingen, het surfen met Bas, de heerlijke taart op mijn verjaardag en nog veel meer.
Het was al onze wens om nog een keer terug te komen en nu worden we gewoon uitgenodigd door jullie!
We sturen jullie snel een foto waarop we een gat in de lucht springen en we gaan onze agenda’s erop naslaan. Jullie horen dus weer van ons!

Veel groeten van ons alle vier, Monica, Niek, Lisa en Sofie.

Heerlijk toch, zo´n antwoord. Daar word je zelf ook blij van.

Eén lot per geboekte week

Iedereen die het voorbije jaar bij ons is geweest, speelt mee met één lot per geboekte week.

Wilt u weten wie er de afgelopen jaren nog meer de nieuwjaarsloterij hebben gewonnen, dan kunt u naar onze webpagina Daar vindt u alle winnaars op een rijtje.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

twintig schilderweken op Monte do CasarãoFietsen in Portugal vanaf Monte do Casarão Jeeigenberg.nl