Nieuwjaarsloterij: de winnaars van 2017

 In Blog, Nieuwjaarsloterij

De nieuwjaarsloterij van Monte do Casarão vindt traditiegetrouw plaats op de eerste januari van het nieuwe jaar. De hoge hoed van opa zaliger komt tevoorschijn, de lootjes worden gemaakt en erin gestopt, vervolgens goed gehusseld en dan vragen we een van de gasten een lootje te trekken.

Nieuwjaarsloterij: de winnaars

Schoondochter Anne heeft deze keer het winnende lot getrokken en de winnaars zijn geworden Bas, Margriet, Loes en Mies Fellinger. Hun reactie is overduidelijk. Ik citeer:

´WIJ STAAN HIER MET Z’N ALLEN TE SPRINGEN!!!!!

Hoera! Ik heb, op een lp van Billy Ocean na toen ik 11 was, nog nooit iets gewonnen! 🙂

En het komt op een voor ons heel mooi moment. Dank jullie wel. Of dank voor Anne, die het lootje trok.

We zijn zo blij met deze prijs!´ Bas, Loes, Mies en Margriet

 

Heerlijk toch, zo´n antwoord. Daar word je zelf ook blij van.

Eén lot per geboekte week

Iedereen die het voorbije jaar bij ons is geweest, speelt mee met één lot per geboekte week. De gelukkige winnaars zijn in de afgelopen jaren steevast, door het lot aangewezen, gasten geweest die we voor het eerst hebben ontvangen en die één week bij ons waren. Het is altijd leuk om echtparen of families blij te maken, maar we betrappen onszelf erop dat we het met het verstrijken van de jaren eigenlijk wel leuk zouden vinden als een van onze trouwe gasten een keer de prijs zou winnen. Tot nu toe is dat echter nog niet het geval geweest. Het zijn steeds gasten die nieuw waren, die we het voorafgaande jaar voor het eerst hadden gezien. We gunnen ze het van harte natuurlijk, maar toch, heel stiekem, diep van binnen…  Volgend jaar misschien.

Wilt u weten wie er de afgelopen jaren nog meer de nieuwjaarsloterij hebben gewonnen, dan kunt u naar onze webpagina Daar vindt u alle winnaars op een rijtje.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

kip met cashewnotenDe moestuin