Winnaars Nieuwjaarsloterij

 In Blog, Nieuws

De winnaars van de Nieuwjaarsloterij van Monte do Casarão zijn bekend. Traditiegetrouw verloten we aan het begin van het nieuwe jaar onder de gasten van het jaar daarvoor een week gratis verblijf op Monte do Casarão. En elk jaar is het weer spannend wie de gelukkigen zijn. Voor de gasten, want het is toch een verrassing om te horen dat je een week gratis verblijf hebt gewonnen, maar ook voor ons. We gunnen het iedereen, zeker degenen die we tot onze vaste gasten mogen rekenen, maar we laten het lot beslissen. De hoge hoed van opa doet daarbij al jaren trouw zijn dienst.

Dit jaar trok onze aannemer/klusjesman Rui Afonso het winnende lot. Mira van Maaren en partner Hans zijn de gelukkigen geworden. Van harte gefeliciteerd allebei, leuk dat we jullie binnenkort weer zien.

De reactie van Mira is overduidelijk: “Hoiiii, wat een vet cool bericht!!!!!! Leuk leuk leuk, zijn we blij mee met dit weekje, jippppie. Hans gaat straks meteen kijken wanneer hij vrij zou kunnen nemen. Echt heel gaaf, ik win nooit iets en dan nu ineens zoiets gaafs!”

Winnaars Nieuwjaarsloterij Monte do CasarãoNieuwjaarsloterij Monte do Casarão

Voor elke geboekte week speelt u in de Nieuwjaarsloterij van Monte do Casarão mee met één lot.

Bent u nieuwsgierig naar eerdere winnaars? Lees meer op de pagina van de Winnaars Nieuwjaarsloterij

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

bulgur met druivenRecept van de week: cantharellen Monte do Casarao