Guestbook

Loes en Ton
15 March 2023

De pret voor ons winterverblijf in Portugal begon al in Nederland. Wij reisden met de auto. Tips over de autoroute en informatie over onze persoonlijke kajak-, wandel- en fietsplannen, kregen wij al voor vertrek. Deze service gaf ons meteen een verzorgd en welkom gevoel.

Wij hebben genoten van de absolute stilte op ‘onze’ berg, de sterren en de zon. Ja! zelfs in de winter kregen wij een kleur. Na nachtvorst konden we al heerlijk buiten ontbijten. Tijdens ons verblijf van 6 weken liep de temperatuur zelfs op tot 26 graden!

Folders, kaarten en boekjes werden ons ter beschikking gesteld, aangevuld met de kennis en ervaring van de afzonderlijke leden van de verhurende familie die fijne aandacht gaven.

Op zondagavonden konden we pizza mee-eten wat erg gezellig was. Ook leerden we over Portugese gebruiken.

Wij hebben veel gewandeld in de prachtige (directe) omgeving. Op de Mira rivier (zee bleek met z’n enorme winter-branding te heftig voor ons) hebben we meerdere keren lange tochten gekajakt. Heerlijk!

Voor onze terugweg kregen wij een route-tip die ons door een mooier landschap heeft gewezen dan onze navigatie voorstelde. Het gaf ons zicht op een prachtig wisselend landschap. Als je de foto-stops niet meerekent, is deze d-tour niet langzamer.

Bedankt Bas, Lies, Nel en Wynand voor alle service en aandacht. Een aai over de bol van schaap-in-wolfskleren Henk 🦴en Sara🦴

Groet van Loes en Ton

Dick en Jacqueline
8 February 2023

Vier weken hebben wij in januari doorgebracht in Casa Valorosa. Een heerlijk verblijf en we genoten van de ‘oorverdovende stilte’ , pikzwarte nachten, fantastische sterrenhemels en de vele wandelmogelijkheden om en rond huis. De Atlantische kust van Portugal is mooi met strandjes tussen meters hoge rotsen en leuke authentieke dorpjes. Ook langs de kust zijn diverse wandelmogelijkheden. Als klap op de vuurpijl , werden we op de zondagavonden uitgenodigd, door Wynand, Nel, Lies en Bas om pizza te komen eten met een glas zelfgemaakte wijn. Dit viertal heeft meerwaarde gegeven aan ons verblijf op Monte do Casarâo. Kortom een AANRADER om tot rust te komen en Portugal beter te leren kennen.

Mike & Suzan
23 November 2022

Onthaast naar huis! Heerlijke plek! Schitterend uitzicht! Comfortabel huis en een warm welkomgevoel bij jullie. Heerlijke wijn & jam. Dank.

Berry en Marcel
11 November 2022

Je eigen berg, zoals de website heet, klonk aantrekkelijk en dus gekeken en geboekt. En dat was een heel goede keuze. Het overtrof zelfs onze verwachtingen. Aan alles is gedacht, zeer gastvrije en verzorgende eigenaren en dan die rust, ruimte en privacy: geweldig. Met het vlees op de buitenbarbecue, fles wijn op tafel en alleen maar natuur om je heen met een geweldig uitzicht vanaf ‘je eigen berg’: het ware genieten.

José, Sylvie, Paulo e José
18 September 2022

Casa Boa no Monte do Casarão: acolhedora, confortável e com todas as comodidades para uma estadia em família. No exterior, a vista deslumbrante, o sossego e a tranquilidade caracterizam este lugar inigualável!
A piscina é agradável, a escassos metros da Casa, situada num espaço rodeado de natureza rústica e bucólica.
Um local fantástico para descansar durante uma semana bem passada.Muito obrigado!

Frank en Marianne
11 September 2022

We hebben enorm genoten. Alles was perfect in orde en fijn geregeld.
Jarenlang gaan we al naar het kleinschalige, minder bekende Griekenland en wisten helemaal niet wat ons te wachten stond. Maar overtreffende trap... fantastisch. De rust, de natuur, de kust. Fantastisch!
Een week was natuurlijk te kort, dus we komen volgend jaar terug.

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search