Guestbook

Mieke en Jan-Willem
25 June 2019

Wij hebben met zijn tweeën begin juni een weekje mogen verblijven in Casa Boa. Een prachtplek inderdaad! Het uitzicht is overweldigend vanaf die plek, bijna rondom kun je kilometers ver kijken. Het is er stil, de dichtstbijzijnde geasfalteerde straat ligt 2,5 km verderop. En iets wat je niet op een foto kunt vangen: de geur! Eucalyptus, beetje tijm? Geen idee, maar het is een feest voor je zintuigen.
We zijn uitermate vriendelijk en hartelijk ontvangen door Wynand en Nel, met een kop koffie en een heldere uitleg van alle praktische zaken. Maar je merkt meteen dat zij hier echt thuis zijn; het genieten straalt ervan af. Ook voor de inwendige mens is gezorgd; er was een 'overlevingspakket' in het huisje aanwezig zodat we de eerste avond en ochtend konden doorkomen zonder boodschappen. Dat is misschien het enige minpuntje van deze locatie: als je 'even' iets wilt halen, ben je 20 minuten onderweg naar de dichtstbijzijnde winkels. Voor ons totaal geen probleem, wij hebben twee keer boodschappen gedaan. Hoort bij onthaasten 😉 Uit eten hoeft eigenlijk niet, de keuken is van alle gemakken voorzien en het uitzicht vanaf ons terras kan geen enkel restaurant evenaren! Het huisje is prima, aan alle mogelijke zaken is gedacht, zoals een hangmat.. We hebben tijdens ons verblijf gewandeld in de directe omgeving; prachtige tochten, direct te lopen vanaf het huisje. Nel heeft heel goede tips. Ook hebben we 2 mountainbikes gehuurd voor een paar dagen zodat we ook de verdere omgeving konden verkennen. Een aanrader! Je krijgt op die manier nog meer mee van het prachtige, ruige landschap met kurkeiken, riviertjes en eucalyptusbomen. De tochten zijn prima te combineren met een bezoek aan een stadje in de buurt. Geheimtip: Wynand kan uitstekend koken!

Rieke Siccama
4 June 2019

In april 2019 had ik het genoegen op een van de bergen van Monte do Casarão te verblijven.Ik heb genoten! Wat een heerlijk huis!!!!!! Het ontbrak aan helemaal niets, het uitzicht is fantastisch, de rust is fijn en de nacht geeft een prachtige sterrenlucht zoals je die nauwelijks nog vindt. Wat een ruimte wat een vrijheid. Wat een fijne mensen die ons welkom heetten en op al onze vragen een antwoord hadden.
Wil je echt vakantie? Dan is dit DE plek om te zijn! Auto mee en je kunt alle kanten uit!!!!

Martin en Conny
27 January 2019

Voor deze vakantie begin november na een lange drukke periode hadden we Portugal gekozen, waar we nog niet eerder geweest waren.
Na aankomst van onze vlucht uit Amsterdam in het donker op Faro en na de autorit naar Monte do Casarão wachtte ons een warm (zowel letterlijk als figuurlijk!) welkom door Wynand en werden we de volgende ochtend prettig verrast door het uitzicht, de omgeving en de geuren!
We hebben een fantastische tijd gehad, veel geslapen, gewandeld, gelezen en lekker gegeten in enkele van de restaurantjes aan de kust.
Het is niet onze gewoonte om 2x eenzelfde bestemming te kiezen, maar de rust en ruimte in dit deel van Portugal en dan vooral op dit landgoed, zijn wel erg verleidelijk om nog een keer te bezoeken. Dus wie weet. In ieder geval is Monte do Casarão een aanrader voor wie ook van natuur en rust houdt en die de accu wil opladen.

Coby en Albert
7 January 2019

Net terug van een heerlijke kerstvakantieweek op Monte do Casarão. Wat een rust en een ruimte. Een geweldige wandelomgeving, een fijn huis, een lekker terras waar je zelfs op 1 januari kunt zonnen... met een lekkere oliebol van Nel erbij. Dank Nel en Wynand voor jullie warme gastvrijheid; jullie aandacht en attenties maken het helemaal af. We komen graag nog eens terug... we hebben nog wat sterren te kijken met Bas.

Jan en Ineke Barends
16 October 2018

Nel, Lies, Bas en Wynand, bedankt voor de gastvrijheid op jullie prachtige landgoed.
Jan en ik hebben genoten voor 200%, het huis was super de luxe en de omgeving prachtig.
De groep vonden we erg gezellig en al gauw vertrouwd. Jenny was inspirerend in haar begeleiding.
Nel, Lies en Bas niets was jullie te veel om het naar ons zin te maken.
En Wynand bedankt voor alles en de heerlijke maaltijden, topkok, jullie hebben ons verwend!

Al met al voor herhaling vatbaar!
Bedankt en hartelijke groeten en tot ziens.

Lisa, Nina, Fenne Blanksma
9 September 2018

We hebben een super leuke vakantie gehad op onze eigen berg. Met een top zwembad en hangmat. Ook hebben wij surflessen gevolgd, dit is zeker een aanrader. In het gebied heb je prachtige stranden en leuke dorpjes. Het was echt een hele leuke vakantie en vooral heel relaxed.

Groetjes,

Lisa, Fenne en Nina

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search