Aangepaste annuleringsvoorwaarden in corona-tijd

 In Blog, Nieuws

Aangepaste annuleringsvoorwaarden in corona-tijd: we hebben gemeend er goed aan te doen het gedeelte van onze Algemene Voorwaarden qua annulering aan te passen. Het corona-virus is nog altijd aanwezig. Regeringen nemen constant andere maatregelen. Welke maatregelen op een bepaald moment in een land van kracht zijn,  daar heeft u absoluut geen invloed op. U dient ze slechts te accepteren. Het is dan ook onzeker is of u wel een vakantie wilt boeken of dat uw geplande vakantie door kan gaan. De meeste annuleringsverzekeringen sluiten schade door corona uit. Door middel van een extra aanvulling in onze Algemene Voorwaarden Annulering in corona-tijd denken we u tegemoet te kunnen komen.

Corona-vrije vakantie

U wilt dolgraag weer op vakantie. Monte do Casarão is bij uitstek de  plek waar u helemaal corona-vrij kunt verblijven. Midden in de natuur, geen mens in de buurt, veel ruimte, mooi weer, lekker briesje. Als u een beetje oplet met boodschappen doen, is de kans dat u het virus oploopt, nihil.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

De tekst van de aangepaste annuleringsvoorwaarden in corona-tijd luidt:

Bij annulering als gevolg van wettelijke regelingen (in het land van herkomst en/of in Portugal), waardoor u niet bij ons kunt komen, kunt u kiezen voor restitutie van uw betaling óf voor een voucher, waarbij uw betaling wordt afgetrokken van de boekingskosten voor een verblijf op een later moment.

Bij annulering omdat u er zelf voor kiest om vanwege COVID-19 niet naar ons te komen kunt u kiezen uit twee opties:
• U annuleert tot 4 weken voor aankomst en heeft alleen de aanbetaling betaald: dan wordt de 25% aanbetaling als administratiekosten in rekening gebracht.
• U annuleert binnen de 4 weken voor aankomst en heeft de volledige boekingskosten betaald: dan krijgt u een voucher, waarbij uw betaling wordt afgetrokken van de boekingskosten voor een verblijf op een later moment.

 

We denken u met deze aanpassing van onze Algemene Voorwaarden bij annulering in coronatijd tegemoet te komen. En gerust te stellen. Voor de goede orde vindt u hier nog een keer de Algemene Voorwaarden.

Hopelijk zien we u dit jaar. Dat zou heerlijk zijn. Voor u en voor ons.

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Winnaars nieuwjaarsloterij 2020
Geverifieerd door MonsterInsights