Wandeltochten in Portugal
SCHILDEREN 2019

Schilderenvakantie Portugal Monte do Casarão

Tweemaal per jaar - eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar - organiseert Monte do Casarão een schilderweek. De cursus is zowel voor beginners als gevorderden. Schilderen of tekenen kan in elke gewenste techniek, met elk gewenst materiaal. De week wordt begeleid door een Nederlandse docent.

Schilderweken in 2019

Donderdag 11 - donderdag 18 april

Donderdag 3 - donderdag 10 okt.

 

In de schilderweek van 4 - 11 oktober 2018 is er nog 1 tweepersoonskamer vrij. Mooi voor als u met zijn tweeën komt, maar u kunt de kamer uiteraard ook alleen gebruiken.  Meer informatie vindt u op onze webpagina.

Bent u nieuwsgierig naar wat er door de cursisten in de loop van de jaren zoal is gemaakt? In Galerie Casarão vindt u een uitgebreide collectie schilderijen. Kom binnen, de toegang is gratis.

Lees meer...

NIEUWSBRIEF

Alle nieuwsbrieven vindt u in het archief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

AUGUSTUS

feira-medieval-de-silves-

Augustus. Maand van de grote festivals. Begin augustus is er in Zambujeira do Mar het Festival Sud Ouest, het 5-dagen durende popfestival waar elk jaar zo´n 50.000 mensen op afkomen. Een paar dagen lange rijen in de supermarkt, overvolle strandjes en lege flappentappen, maar geen onvertogen woord. Niet van de locals en niet van de festivalgangers.

En half augustus nu al voor de 15e keer het Feira Medieval in Silves. Ondanks de grote brand die een week lang in de Monchique heeft gewoed en die tot gevolg had dat ook dorpen rond Silves moesten worden geëvacueerd, is in overleg met alle gedupeerden besloten het 9-dagen durende middeleeuwse festival toch te laten doorgaan. Petje af. Echt een aanrader.

Start typing and press Enter to search