Wie zijn wij

Wynand, Nel, Lies en Bas. Het team dat voor u klaarstaat op Monte do Casarão. We weten inmiddels heel veel van de omgeving en van wat er interessant is. Daarnaast kunnen we ons aardig redden met de Portugese taal, wat ook niet onhandig is. In tegenstelling tot de Algarve en Lissabon, die toeristisch veel meer ontwikkeld zijn, spreekt hier maar een klein deel van de lokale bevolking een buitenlandse taal.
Wynand en Nel zijn getrouwd, Lies is de zus van Nel, Bas is de zoon van Wynand en Nel (de zoon die naar Portugal ging om filosofie te studeren). Alle vier wonen op Monte do Casarão.
Wynand komt uit de hoek van de arbeidsvoorziening, Nel uit de tijdschriftenwereld en Lies uit de optiek. Bas is bezig met zijn promotieonderzoek filosofie en is daarnaast gediplomeerd surfleraar.

 

In de loop van de jaren zijn wij op verschillende momenten in de publiciteit geweest. Zo heeft Gerard van Ommen van Omroep Flevoland in juni 2017 over ons een reportage gemaakt. De drie minuten durende films zijn in 5 afleveringen door Omroep Flevoland uitgezonden en staan op YouTube.

Blik op Portugal mei 2017 Ondernemers Ontmoeten

Ad Ventum, documentaire van Bárbara Mateos december 2016 Ad Ventum

Nieuwsbrief Sanitary Engineering TU Delft januari 2014 Kan het wat zachter?

REIZEN Magazine juli 2009 Leuk of Lijden


  tel. : 00 351 283 959 985 (Optie 1)

  Portugal
  MONTE DO CASARÃO
  Pomba
  Caixa Postal 5578
  7630-593 São Teotónio
  PORTUGAL

  Nederland
  MONTE DO CASARÃO
  p/a Geelvinkbaai 8
  2904 BB Capelle aan den IJssel
  NEDERLAND

  NIEUWSBRIEF

  Alle nieuwsbrieven vindt u in het archief

  Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

  GOOGLE MAPS

  Start typing and press Enter to search

  Geverifieerd door MonsterInsights