Nieuwjaarsloterij Monte do Casarão: winnaars van 2020

 In Blog, Nieuws

Nieuwjaarsloterij Monte do Casarão: de winnaars van 2020. De nieuwjaarsloterij van Monte do Casarão vindt traditiegetrouw plaats op de eerste januari van het nieuwe jaar. De hoge hoed van opa Riemslag komt tevoorschijn, de lootjes met de namen van de gasten van het voorbije jaar worden gemaakt en erin gestopt, vervolgens wordt alles goed door elkaar gehusseld.  Dan vragen we een van de gasten een lootje te trekken. We hebben al veel families blij kunnen maken.

Nieuwjaarsloterij Monte do Casarão: de winnaars van 2020

Zoon Bas heeft deze keer het winnende lot getrokken. Het toeval wil dat er in al die jaren altijd gasten de Nieuwjaarsloterij hebben gewonnen die nooit eerder bij ons waren. Hoe graag we ook onze trouwe gasten (Andre en Maureen, Lida en Gerard, Evelien en Daphne, Frans en Geke, Ben en Guida en zovele anderen) een gratis weekje Monte do Casarão gunnen, vrouwe Fortuna heeft tot nu toe anders beslist. Dat maakt natuurlijk de feestvreugde voor de winnaars niet minder.

De winnaars van 2020 zijn geworden Maurien, Vibeke, Mats en Lars. Hun reactie laat niets te wensen over:

Wat een leuke verrassing! We zijn er blij mee en vinden het een hele leuke actie, zeker nu jullie dit lotje getrokken hebben! We willen graag gebruik maken van dit aanbod, maar gezien de corona-ontwikkelingen houden we nog een slag om de arm wanneer dat dan in 2021 zal zijn. Groeten en hopelijk tot snel,

Maurien, Vibeke, Mats en Lars

 

Heerlijk toch, zo´n antwoord. Daar word je zelf ook blij van.

Eén lot per geboekte week

Iedereen die het voorbije jaar bij ons is geweest, speelt mee met één lot per geboekte week.

Wilt u weten wie er de afgelopen jaren nog meer de nieuwjaarsloterij hebben gewonnen, dan kunt u naar onze webpagina . Daar vindt u alle winnaars op een rijtje.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

open brief aan transaviaAangepaste annulieringsvoorwaarden in corona-tijd
Geverifieerd door MonsterInsights