Gastenboek

Marian Kraal
30 april 2017

We hebben een heerlijke week in bungalow Basta gehad. Genoten van het uitzicht, de geur van het bos, de vogels en de stilte... Geweldig! Ook de verdere omgeving is prachtig. Het strand dichtbij. Nog niet zoveel toeristen, lekker rustig dus!
We zijn met onze 4 kinderen in de leeftijd van 18-23 gegaan omdat we ons 25-jarig huwelijk vierden. Ook onze kinderen hebben genoten (okee er was wifi...) De mooiste uitspraak was van onze 18-jarige na een bezoek aan Albufeira: dit is mooi om samen met vrienden te gaan, maar in ons 'huis' vind ik het toch meer vakantie. Ook de andere 3 waren het daarover eens.
Wynand en Nel: dankjewel voor de geweldige gastvrijheid, voor de humor en de tips (de terugweg was inderdaad erg mooi)!

Dedy Visser
28 april 2017

Dag Wynand, Nel, Lies en Bas, wat een fantastische week heb ik samen met jullie, Jenny en de andere cursisten mogen beleven op jullie Monte. Een heerlijk huis met alles erop en eraan, de stilte, geuren, uitzichten's nachts en overdag waren overweldigend! Als bijna-beginner in de schilderkunst had ik geen idee waar ik aan begon, maar dankzij Jenny ontstonden er echte landschappen! Jullie hartelijkheid en warmte waren een warme deken, dank daarvoor.

Marjolein
25 april 2017

Een comfortabele bungalow, veel ruimte, rust met schilderachtige uitzichten.
Overdag de geur van eucalyptus bij het huis en ´s nachts geweldige sterrenhemels. In deze omgeving en aan de prachtige kust was het een genoegen om te schilderen. Zeker onder de geweldige leiding van Jenny. Ik heb heel veel gehad aan de zeer opbouwende en altijd positieve feedback van haar.
Je zit echt boven op je eigen berg dus heb je wel eigen vervoer nodig, om niet al te afhankelijk te zijn van de gastvrouwen en -heren.
Zij hebben ons deze week gastvrij verzorgd van lunch en avondeten en ons rondgereden naar mooie plekken aan de kust.
Dank daarvoor Nel, Lies, Wynand en Bas. Veel succes!

Wim & Olga
31 oktober 2016

We hebben al heel wat vakantiehuisjes bezocht, maar zijn zelden zoveel gastvrijheid, privacy, rust en ruimte tegen gekomen als hier op de Monte.
Onze Casa Boa was geweldig gelegen en had een prachtig uitzicht op de omringende heuvels. We hebben genoten van de mooie landelijke omgeving vanaf ons ruime terras en tijdens wandelingen of op de mountainbike die Wynand voor ons had geregeld. Aan de nabijgelegen ruige kust is het prachtig wandelen of om te relaxen aan een van de fraaie rustige strandjes.
Dat er regelmatig schilderworkshops worden gegeven op deze mooie plek is niet verwonderlijk want de omgeving werkt erg uitnodigend om ook je schetsboek te pakken om te proberen het landschap vast te leggen. Dus vergeet deze zeker niet mee te nemen als je creatief bent aangelegd.
We willen Wynand, Nel, Lies en Bas bedanken voor de gezellige pizza-avond waar we voor werden uitgenodigd. We zijn zeker van plan om ooit nog eens terug te komen om dit mooie stukje Portugal ook eens in het voorjaar te bewonderen.

Groetjes Wim & Olga

schilderen in Portugal
17 oktober 2016

Wat een mooie, bijzondere plek ! Een perfecte bungalow, compleet en gezellig ingericht met een onbeschrijfelijk uitzicht over de bergen en het bos. En zo veel ruimte om te wandelen en idyllische plekjes om met kwast en krijtjes vast te leggen.
Het was een heerlijke week.
Ik ga nooit 2 keer naar dezelfde plek op vakantie maar deze week was erg bijzonder dus misschien...
Dank jullie allemaal (Wynand, Nel, Bas, Lies en ook Marianne) en ook schilderjuf Jenny Helder en mijn medecursisten Dicky en Bernadette.

Truus de Vries
9 oktober 2016

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op de monte. De vakantie was bedoeld om bij te komen en vooral te genieten van de omgeving.
Nou dat is meer dan gelukt, de rust en het geweldige uitzicht waren echt geweldig. Het huisje was helemaal top en zeer schoon. Iedere ochtend gaven we de plantjes water met het water dat nog te koud was om te douchen. Dit had de eigenaar aan ons gevraagd, fijn om op deze manier mee te werken aan het op een juiste manier gebruik maken van het water. De buitenkeuken was ook heerlijk, lekker in de avond zon iets op de BBQ.

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search

Geverifieerd door MonsterInsights