Gastenboek

Sofie
18 augustus 2017

Zomer 2017 was een weer een topzomer, net zoals 2 jaar daarvoor toen we ook Monte do Casarão bezochten.
Het uitzicht bij het huisje en het zwembad blijft nog altijd adembenemend en de goede sfeer zat er ook weer in. De activiteiten die jullie regelen vinden mijn ouders, mijn broer, zus en ik altijd heel leuk. De pilates beviel weer heel goed en je merkt echt dat er veel moeite in de voorbereidingen voor alle activiteiten is gestopt. Mijn moeder was bijvoorbeeld ook heel enthousiast over het wandelen met Nel, ze zei dat het een mooie en fijne route was. Het surfen was natuurlijk de topactiviteit voor mijn broer, zus en ik (en mijn vader de eerste keer maar die heeft het daarna opgegeven en wij wilden dat hij foto's maakte). Met het surfbusje alleen al naar het strand rijden is al top! Bijna elke dag, na het ontbijt liepen we (goed ingesmeerd en met veel water) naar het zwembad om heerlijk een paar uurtjes daar te zwemmen en lezen. Wat betreft lezen was het echt super dat Nel haar eigen minibibliotheek heeft opgezet, hier konden we leuke boeken, spelletjes en strips halen maar ook goede films voor een filmavondje! De bbq vind ik persoonlijk zelf misschien nog wel het leukste van de 2 weken op Monte do Casarão, hierdoor leer je echt de andere gasten kennen en het is altijd een leuke groep en niet te vergeten heerlijk vlees! Op Monte do Casarão kom je helemaal tot rust en toch is er altijd wel iets leuks of zelfs nieuws te doen, wij zijn bijvoorbeeld als de eerste gasten in het nieuwe stuwmeer gaan zwemmen. Het beviel heel erg goed en het leek bijna wel een sprookje zo mooi was het meer en de begroeiing. Ook heb je elk jaar een topfestival in de buurt! Kortom Monte do Casarão is een van onze leukste vakantiebestemmingen. P.S de honden zijn ook heel leuk en lief!

Bedankt voor alles en we komen zeker nog wel een keer terug!
Groetjes Sofie Boelhouwer, 16 jaar, Rotterdam

Familie Dhondt-Michiels
12 juli 2017

Verliefd op onze berg zijn we! Wat hebben we leuke momenten beleefd op 'onze berg', te veel om op te noemen. Het begon al met de hartelijke ontvangst, de koelkast waar al heel wat lekkers in zat, de rust, het gerieflijke huis, de onbeschrijfelijk mooie ligging... We hebben het écht zo goed gehad, we komen absoluut zeker nog eens terug! Het totaalplaatje klopte gewoon: lieve gastvrouwen en gastheren (dankjewel Nel, Wynand, Bas en Lies!!!), prachtige en heel authentieke streek, superleuke golfsurfles gegeven door Bas, leuke dorpjes, prachtige kusten, heerlijke wandelingen gewoon vanuit onze eigen casa... We missen het nu al allemaal...
Lieve groeten van Ann en Peter, Floor, Simon en Warre en ook van Ines 🙂
Dikke knuffel ook aan Saar en Stoffel

Taco & Jolanda
10 juli 2017

We hebben twee heerlijke weken verbleven in Casa Boa. Er was een hartelijk welkom door Nel en Wynand en we hebben genoten van het zwembad, de omgeving, het huis, de berg en vooral de rust. Met Bas hebben we een avondje door de kijker getuurd naar Jupiter en bij vertrek konden we allerlei heerlijke (zelfgemaakte) producten meenemen! Een dikke aanrader, wij gaan graag nog een keer!

Marcel
9 juli 2017

Bij aankomst hartelijk ontvangen door Wynand, die ons wegwijs maakte in het huis en ons verraste met een pakketje, waarmee we onze eerste boodschappen nog even uit konden stellen. Wij zaten in Casa Boa, een heerlijk huisje, van alle gemakken voorzien. We hebben veel gelezen en genoten van het uitzicht vanaf onze berg en van de stilte. We konden helaas niet wandelen, maar dit was erg lekker. Af en toe met de auto een tochtje naar een van de fraaie en relatief rustige strandjes, boodschappen doen in São Teotónio en genieten van het zwembad op het landgoed.
Het waren 9 heerlijke dagen!!!

Jakko & Marieke
6 juni 2017

Met onze twee kleine kindjes hebben we een paradijselijk weekje gehad. In Casa Basta had iedereen zijn eigen slaapkamer. 's Avonds op de veranda genieten van de ondergaande zon, 's ochtends en overdag lekker buiten spelen en eten. Het zwembad was voor ons en de kindjes een dagelijks hoogtepunt.

Vanaf het terrein (waar je je buren niet ziet of hoort) hebben we heerlijk gewandeld. Ook diverse uitstapjes naar het strand gemaakt, met goede adviezen van Nel, Wynand en Bas.

We komen graag nog een keertje terug!

Marian Kraal
30 april 2017

We hebben een heerlijke week in bungalow Basta gehad. Genoten van het uitzicht, de geur van het bos, de vogels en de stilte... Geweldig! Ook de verdere omgeving is prachtig. Het strand dichtbij. Nog niet zoveel toeristen, lekker rustig dus!
We zijn met onze 4 kinderen in de leeftijd van 18-23 gegaan omdat we ons 25-jarig huwelijk vierden. Ook onze kinderen hebben genoten (okee er was wifi...) De mooiste uitspraak was van onze 18-jarige na een bezoek aan Albufeira: dit is mooi om samen met vrienden te gaan, maar in ons 'huis' vind ik het toch meer vakantie. Ook de andere 3 waren het daarover eens.
Wynand en Nel: dankjewel voor de geweldige gastvrijheid, voor de humor en de tips (de terugweg was inderdaad erg mooi)!

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search

Geverifieerd door MonsterInsights