Gastenboek

Bert Jan en Imke
23 maart 2014

Ieder mens neemt zijn eigen verhaal/gevoel mee als het gaat om een vakantiebeleving.
Een aantal plekken op deze wereld kregen van mij het predikaat "paradijs", en daar hoort vanaf nu Monte do Casarão ook bij.
De huisjes, de stilte, de natuur, de sterren, het zwembad, jullie gastvrijheid, de maaltijd op donderdagavond, alles klopte!
Bedankt
Bert Jan,H en Imke.

Claus, Eize en Fem
9 maart 2014

Alweer twee dagen thuis, met onze neus in een heel zacht lenteweekend gevallen, dus alle tijd buiten doorgebracht en nog niet achter de computer. Wij hebben een heel voorspoedige reis naar Nederland gehad en waren mooi op tijd op de luchthaven, dat ging allemaal prima.
Zoals we jullie vertelden wonen we in een blok met een gemeenschappelijke tuin dus we hebben uitgebreid ons verhaal over jullie paradijsje kunnen doen.

Nogmaals bedankt voor de fijne ontvangst en jullie gastvrijheid met een grote G, we vonden dat heel bijzonder en je komt dat eigenlijk nooit op deze manier tegen. Ik zal binnenkort een recensie op Eliza zetten en jullie een seintje geven als die er staat. Eize heeft het nog steeds over zijn ontmoeting met Sofie en kijkt heel stoer als hij zegt dat hij haar geaaid heeft, heel grappig. We gaan zeker een keer terugkomen.

Veel dank, een prachtig voorjaar toegewenst en een hartelijke groet, ook aan Bas en Lies,

Claus, Eize en Fem uit Rotterdam

Erik & Alice
28 september 2013

Inmiddels alweer een weekje terug op onze eigen stek maar wat een heerlijke dagen hebben wij gehad op jullie maar vanaf nu ook onze eigen berg! We hebben genoten van de leuke omgeving, prachtige strandjes, het heerlijke weer en natuurlijk van onze eigen berg. Bedankt voor de gastvrijheid, we hebben ons echt welkom gevoeld.

Groeten Erik & Alice

Jan Wick, Nicole, Sofie, Veerle en Rogier
6 september 2013

Nogmaals onze dank voor het puike verblijf op jullie berg!
Inmiddels zijn we allemaal weer gestart met werk en school maar de herinnering aan ons verblijf in de Alentejo is nog vers.
Het verblijf bij jullie, het prachtige weer, de zee en natuurlijk het surfen. Allemaal heel geslaagd.Zoals al een beetje aangekondigd hierbij een paar Nederlandse producten van het bedrijf waar ik werk. Om Nederland nog een beetje in gedachten te houden, laten we maar zeggen. Veel plezier ermee, en wie weet tot ooit!
Groet, Jan Wick Derksen, mede namens Nicole en de kids

Jannes, Lulu, Bess en Daria
22 augustus 2013

Wij verbleven de eerste 10 dagen van augustus op twee verschillende bergen, eerst de luxe van een snel pad naar het zwembad, toen de luxe van een prachtig uitzicht.
Aan alles is gedacht. Wat vooral opvalt: de aandacht voor kleine zaken waardoor een gast zich welkom voelt.
In de koelkast een welkom-setje, wat basiszaken in de keuken, echt scherpe messen (ik neem altijd mijn eigen mes mee omdat ik gek word van die botte huisjes-messen), fijne handdoeken voor bad/douche en eventueel zelfs voor zwembad/strand, goede ligstoelen, mooie parasols, volop tijdschriften en wat echt een unicum is: een uitstekende bibliotheek met boeken, gidsen, strips (de hele serie Suske en Wiske's) en DVD's.

Wij hebben ruim ervaring met huren van huisjes in Italië, Frankrijk, België en Nederland. Het komt zelden voor dat alles functioneert zoals het moet en zelfs beter dan dat en dat het mooier is dan op de plaatjes!

Heel hartelijk dank voor alle attente aandacht en zorg, veel groeten uit Rotterdam, Jannes, Lulu, Bess en Daria

Jan en Els
10 juni 2013

We hebben genoten van het huis op de berg. Jullie gastvrijheid is uniek. Een volle koelkast vinden als je midden in de nacht aankomt, was een grote verrassing. Jullie hebben een mooi stiltegebied. Heerlijk om er een weekje te vertoeven. Dank voor jullie goede zorgen.

Jan en Els

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search

Geverifieerd door MonsterInsights