Gastenboek

Ben
26 april 2015

Een schilderweek op Monte do Casarão, Alentejo Portugal, is een bijzondere gebeurtenis.
Waar kun je je inspiratie beter kwijt dan bij en in het schilderachtige gebied rondom Monte do Casarão en het kustgebied.
Het heeft mij in ieder geval enorm veel plezier geboden, om dit te kunnen ervaren.
Het geeft je enorm veel rust en ontspanning, om leuke ideeën op te doen en dit in je schilderijen weer te geven.
Kortom een perfecte omgeving en rustgevende sfeer om te verblijven.
En dit alles onder de deskundige begeleiding van kunstenares Jenny Helder.
Zeker de gastvrijheid en goede verzorging van het team dat alles verzorgt en beheert voor een geweldige schilderweek; te weten: Wynand, Nel, Bas en niet te vergeten Lies.

Nel
20 oktober 2014

Ik ben al weer 2 weken terug en voel de energie nog die ik aan mijn vakantie heb overgehouden. En dit ondanks alle drukte die in het dagelijkse leven op me afkomt.

In de periode van 30 september tot en met 14 oktober 2014 zat ik in een huisje op de berg.
Al ben ik meer een zeemens, het heuvellandschap heeft mij geen moment verveeld.
De aankomst was geweldig. Een prachtig huisje van alle gemakken voorzien, goede bedden (niet geheel onbelangrijk) en een koelkast vol met de eerste benodigdheden.
Om erop uit te trekken heb je wel een auto nodig. Af en toe vond ik het fijn om een andere omgeving te zien.
Van 2 tot en met 9 oktober deed ik als beginneling mee aan de schildercursus. Mijn schilderkunsten hebben nog wel de nodige oefening nodig.
Wat prettig was, was de rust om volledig in het schilderen op te gaan. Zelfs zo, dat ik na de cursus in het huisje nog gewoon doorging. De benodigde oefening .
Tijdens deze week werden we in de watten gelegd met heerlijk verzorgd eten.
Kortom een echte vakantie!

Dank jullie wel en wie weet tot ziens.
Groetjes Nel 's Hertogenbosch

Sandra en Kenneth
9 juni 2014

Wij zijn alweer een paar dagen thuis in Nederland en hebben hard moeten werken in beide tuinen  Onze vakantie bij jullie was ronduit geweldig! Prachtig huis, je zou er zo kunnen wonen, mooi uitzicht en jullie zijn super gastheren en –vrouwen en het is echt geweldig leuk om van alles over dit deel van Portugal te leren. Dit gedeelte van Portugal is prachtig, ruig, dichtbij zee en heerlijk om te wandelen. Topzwembad ook nog eens. Nog nooit hebben wij ons zo welkom gevoeld en zijn we zo volledig ontspannen weer thuisgekomen. Nog heel hartelijk dank voor de heerlijke everzwijn!

Wij komen zeker weer terug bij jullie en zullen jullie de kruiden voor de tajine binnenkort opsturen.

Heel veel groeten uit zonnig Voorhout

Lies, Daphne, Astrid en Evelien
4 mei 2014

Wij hebben weer een enorm fijne tijd gehad bij jullie (en de honden), lekker geschilderd/gepastelkrijt onder toeziend oog van Jenny op locaties zoals wij die voorstonden. We zijn weer geweldig verzorgd en hebben ons tegoed gedaan aan het door Wynand bereide diner, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerecht waarbij wederom rekening was gehouden met onze wensen en eventueel een dieet.
Verder kun je Daphnes dankbaarheid, zoals hieronder vermeld ook meenemen in dit verhaal.
Het was voor ons de derde keer, Astrid haar tweede, dat we bij jullie waren en het was een soort van thuiskomen, dus missie geslaagd en daarom tot een volgende keer,

Lies, Daphne, Astrid en Evelien

Hallo allemaal, ik vond het bijzonder fijn en ik waardeerde het geweldig dat ik telkens van en naar onze casa op de berg werd gehaald en gebracht. Ik voelde mij net "a Queen". Wat een VIP-behandeling. Ook was ik erg blij met de Nordic Walking stok. Daphne

Berend, Nienke en Brecht
24 maart 2014

Het is al weer even geleden maar na het ontvangen van de nieuwsbrief werd het toch echt tijd om te vertellen dat we ontzettend hebben genoten op 'onze eigen' berg! Wij waren de eerste week van december in Portugal en het was prachtig weer. We hebben heel veel gewandeld en op terrasjes gezeten langs de indrukwekkende kust. Ook voor onze dochter van 1 jaar oud hadden jullie alles perfect in orde.
Bedankt voor de gastvrijheid en de heerlijke pizza!

Groeten,

Berend, Nienke en Brecht

Babs en Harmen
24 maart 2014

we hebben genoten van het verblijf in Casa Valorosa, jullie gastvrijheid, de mooie omgeving en de fraaie sterrenhemel die je er gratis bij krijgt. Fijn dat we de wandelkaart mochten gebruiken en dat Wynand ons naar Odemira heeft gebracht. De wandeling van daaruit terug naar São Teotónio is echt een aanrader. Ook het strand bij Odeceixe is bijzonder. Ook de BBQ was heerlijk!! De week is omgevlogen!

groeten, Harmen en Babs

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search

Geverifieerd door MonsterInsights