Gastenboek

Ben, Guida, Miguel en Pedro
21 augustus 2012

Ik had je beloofd nog even te mailen dat we goed zijn aangekomen, dat zijn we; na 2 dagen rijden waren we maandag een week geleden ’s avonds om een uur of 8 weer thuis.
Ik kon niet op mijn mail dus kon ik jullie niet berichten vandaar deze late mail.
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en als alles gaat zoals gepland zien we jullie volgende zomer weer!
Hartelijke groet, Ben (en Guida, Miguel & Pedro)

Gijs, Rinske, Anneke, Laura en Mayke
17 augustus 2012

Laat even weten of jullie veilig thuis zijn gekomen, dat vinden we altijd leuk!
Vlak voor het vertrek hoorde ik het Wynand nog even zeggen. Dit zou een dramatische inleiding kunnen zijn van een rampzalige terugreis, maar niets is minder waar. Alles is naar wens verlopen. Rinske, Anneke en Laura zijn in Madrid op het vliegtuig gestapt en waren zondag 5 augustus weer thuis. Ik ben met Mayke per auto doorgereisd via Barcelona, Clermont Ferrand en Parijs. Wij waren vrijdag 10 augustus weer thuis.
Het was een onvergetelijke vakantie. Ik heb genoten van de vier zorgeloze weken, in het bijzonder van de week bij jullie. Ik spreek namens iedereen als ik zeg dat het huis aan al onze wensen voldeed en dat het heerlijk was om er te zijn. We willen allemaal graag nog eens terugkeren. Dus: tot een volgende keer.

Groeten, Gijs van Oosten

Madde
6 augustus 2012

Ik wilde jullie nog even laten weten dat we erg genoten hebben van ons verblijf bij jullie. Het huis dat ik samen met mijn dochters had, vond ik zalig en we voelden er ons helemaal thuis.
Jullie hebben echt een heel bijzondere locatie. Dat realiseerde ik me nog meer in de week waarin Frank en ik in een heel leuk huisje in Toscane zaten, maar waar we nauwelijks privacy hadden. We zaten daar met diverse Nederlandse gezinnen veel dichter op elkaar. We hebben trouwens aan hen jullie website doorgegeven, dus meteen reclame voor je gemaakt 😉
Fijne zomer nog en groeten vanuit een redelijk zonnig Nederland,

Madde Willemsen

Vakantie in Portugal Casa Marcanta
15 juni 2012

Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad op jullie landgoed en wat een hartelijkheid!
De dag voordat wij zouden komen, ontvingen we een email of we, gezien onze aankomsttijd, misschien een hapje wilden mee-eten dan hoefden we ons daar geen zorgen over te maken. We hebben daar van harte "ja" op gezegd en werden die avond zo gezellig ontvangen met eerst een drankje en daarna een superlekkere spaghetti Carbonara van Wynand.
Nog een kopje koffie erna en toen waren we helemaal voldaan én heel erg nieuwsgierig naar ons vakantiehuis.
Wynand reed voor ons de berg op, er leek geen eind aan die berg te komen zo in het donker maar ineens was daar Casa Marcanta.
Je hebt ons een rondleiding gegeven door het huis en ons gewezen op alle belangrijke dingen, de verwarming, de open haard, de t.v. enz.
De koelkast ging open en daar lagen allerlei lekkere dingen in voor de volgende ochtend, brood, jam, eieren, tomaat, boter, water én een fles witte wijn.
Zo'n ontvangst met zoveel persoonlijke aandacht en liefde hebben we nog nooit gehad en we zijn er nog steeds van onder de indruk.
Waar we ook van onder de indruk waren, is het prachtige huis, het uitzicht en de privacy zo boven op je eigen berg.
De stilte hebben we als iets geweldigs ervaren, want waar is het nog écht stil? Het enige wat we hoorden, was het ritselen van de bladeren van de eucalyptusbomen en het fluiten van de vele vogeltjes. Het gebied, de Alentejo, is zoveel mooier, groener en stiller dan de Algarve. We hebben genoten van de prachtige ruige kust en de vele mooie bloemen en planten daar.
Al dit moois zit nu in ons hoofd en op de vele foto's die we hebben gemaakt waar we telkens naar kijken omdat het zo fijn was.
Bedankt voor alles wat jullie ons hebben gegeven!

Liefs, Tineke en Rob

Mab en Dave
31 maart 2012

Dank voor een heerlijke week op Monte do Casarão.
Na een zeer gastvrije ontvangst konden we direct genieten op onze berg en Casa Boa.
Wakker worden in de ochtendzon, ontbijt op het terras, heerlijk wandelen in de omgeving, een frisse duik in zee, een gezellig boodschapje in het dorp, een glaasje in wijn op eigen terras en nasoezen bij de houtkachel.
Hoeveel meer ontspanning en genieten kan één dag bevatten? Nou ja, behalve dan nog een adembenemende sterrenhemel ’s nachts.
En dat alles in een zeer fraaie omgeving die landelijkheid, rust en stilte ademt.
Geen van onze voorgenomen uitstapjes naar bezienswaardigheden was meer relevant toen we eenmaal op Monte do Casarão waren.
En dank voor de leuke gesprekken en wandelbegeleider Sproet.
Monte do Casarão staat met stip bovenaan in onze Portugal-ervaringen.

Tot ziens, Mab Stuffers & Dave Man

Hulya en Ronald
26 maart 2012

We hebben een heerlijke, onvergetelijke en relaxte vakantie achter de rug.
Toen we eenmaal na een geweldige zoektocht de bordjes Monte do Casarão naar links zagen, dachten we hè hè we hebben het gevonden (de routebeschrijving hadden we niet gezien). Geweldig om langs zandwegen de oase van rust en mooie natuur in te rijden.
We hebben heerlijke lange wandelingen gemaakt in de natuur en na elke bocht en heuvel sta je weer versteld van het prachtige uitzicht. Zo mooi zelfs dat het de romantische locatie bood om je geliefde ten huwelijk te vragen (we zullen de trouwfoto's nog wel sturen (:-)).

Het huisje was ook absoluut genieten. We hebben genoten van de buitenkeuken en lekker kunnen BBQ’en. Door de periode van het jaar (maart) koelde het ‘s avond snel af, maar door de haard in het huisje maakte dat de vakantie eigenlijk helemaal compleet. Heerlijk 's avonds nog een onbezorgd wijntje en kaasplankje bij de open haard, wat wil een mens nog meer na een dagje wandelen of een dagje naar een van de pittoreske stranddorpjes (zo'n 30 minuutjes rijden).
Heel erg bedankt, vooral voor jullie warme en gastvrije ontvangst en we hopen zeker nog een keer terug te komen.

Groeten, Hulya en Ronald

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search