Gastenboek

Jannes, Lulu, Bess en Daria
22 augustus 2013

Wij verbleven de eerste 10 dagen van augustus op twee verschillende bergen, eerst de luxe van een snel pad naar het zwembad, toen de luxe van een prachtig uitzicht.
Aan alles is gedacht. Wat vooral opvalt: de aandacht voor kleine zaken waardoor een gast zich welkom voelt.
In de koelkast een welkom-setje, wat basiszaken in de keuken, echt scherpe messen (ik neem altijd mijn eigen mes mee omdat ik gek word van die botte huisjes-messen), fijne handdoeken voor bad/douche en eventueel zelfs voor zwembad/strand, goede ligstoelen, mooie parasols, volop tijdschriften en wat echt een unicum is: een uitstekende bibliotheek met boeken, gidsen, strips (de hele serie Suske en Wiske's) en DVD's.

Wij hebben ruim ervaring met huren van huisjes in Italië, Frankrijk, België en Nederland. Het komt zelden voor dat alles functioneert zoals het moet en zelfs beter dan dat en dat het mooier is dan op de plaatjes!

Heel hartelijk dank voor alle attente aandacht en zorg, veel groeten uit Rotterdam, Jannes, Lulu, Bess en Daria

Jan en Els
10 juni 2013

We hebben genoten van het huis op de berg. Jullie gastvrijheid is uniek. Een volle koelkast vinden als je midden in de nacht aankomt, was een grote verrassing. Jullie hebben een mooi stiltegebied. Heerlijk om er een weekje te vertoeven. Dank voor jullie goede zorgen.

Jan en Els

Hans en Mira
9 juni 2013

Weer thuis van een 13-daags verblijf op Monte do Casarão en we hebben nu al heimwee! Naar de prachtige omgeving, de wuivende eucalyptusbomen, de bergen en het mooie huis. En naar jullie vriendelijkheid en hartelijkheid. Bij aankomst mogen we mee-eten en in de koelkast van het huisje liggen allemaal lekkere dingen voor ons klaar! Zo’n warm welkom hebben we niet eerder gehad. We missen het mooie zicht op de heuvels vanaf het terras van het huisje. En we missen de goede, sterke koffie en het Portugees gebak van het leuke koffietentje in São Teotónio. De stranden in de omgeving zijn erg mooi; flinke golven en hoge kliffen waar ooievaars hun nesten op hebben gemaakt. Wat een fijne plek, we komen snel weer terug!

Heel veel groetjes van Hans en Mira uit Utrecht

Sander, Jolanda, Thomas en Daniel
7 juni 2013

Inmiddels alweer een maandje terug van onze heerlijke vakantie! In een paar steekwoorden:

- Vrijheid
- Natuur
- Rust
- Persoonlijk
- Kwaliteit
- Verzorgd
- Compleet

Voor ons niet de eerste keer op Monte do Casarão (zegt op zichzelf al genoeg), maar elke keer weer een heerlijke verassing qua mooie omgeving, en warme en persoonlijke ontvangst. Casa Marcanta is uitstekend bevallen met fantastisch uitzicht aan alle kanten. Aan niets ontbreekt het, zowel qua verzorging als de faciliteiten en het huisje zelf. Alles wat je nodig hebt. is er en alles is degelijk en van goede kwaliteit.
Geen drukte, geen 'hassle', en lekker de rust en de ruimte voor jezelf.

Onze conclusie: "Dit is wat je wilt!"

Sander, Jolanda, Thomas en Daniel

Frits en Akke
27 mei 2013

We hebben genoten van een heerlijke vakantie op onze eigen berg in Casa Valorosa.
De ontvangst was heel hartelijk met koffie en later een gezamenlijke maaltijd. Toen we in ons ruime huis aankwamen, vonden we in de koelkast genoeg eten en drinken voor het begin van onze vakantie.
Bedankt voor de taart, de kaart en de feestversiering op onze verjaardagen. Een leuke verrassing!
We waren onder de indruk van de prachtige kust van Alentejo. Mooie wandelingen over de kliffen, die begroeid zijn met heel veel bloemen. Deze streek is heel rustig en nog niet ontdekt door de toeristen.
Het was volkomen stil op onze berg. Je hoorde alleen het geritsel van bladeren.
We hebben twee fijne vakantieweken gehad, waarin jullie ons met raad en daad terzijde hebben gestaan. Hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Frits en Akke

Yvo en Nina
26 mei 2013

Na een voorspoedige reis zijn we weer thuis aangekomen in het frisse Nederland... de wasmachine draait en morgen gaan we weer aan het werk.
Met een fijne week in herinnering!
Nogmaals, dank voor de fijne week die we hebben gehad op jullie landgoed. We hebben genoten van het huis, de omgeving en jullie goede zorgen en aandacht.
Graag tot een volgende keer! Yvo & Nina

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search