Gastenboek

Marjolein
25 april 2017

Een comfortabele bungalow, veel ruimte, rust met schilderachtige uitzichten.
Overdag de geur van eucalyptus bij het huis en ´s nachts geweldige sterrenhemels. In deze omgeving en aan de prachtige kust was het een genoegen om te schilderen. Zeker onder de geweldige leiding van Jenny. Ik heb heel veel gehad aan de zeer opbouwende en altijd positieve feedback van haar.
Je zit echt boven op je eigen berg dus heb je wel eigen vervoer nodig, om niet al te afhankelijk te zijn van de gastvrouwen en -heren.
Zij hebben ons deze week gastvrij verzorgd van lunch en avondeten en ons rondgereden naar mooie plekken aan de kust.
Dank daarvoor Nel, Lies, Wynand en Bas. Veel succes!

Wim & Olga
31 oktober 2016

We hebben al heel wat vakantiehuisjes bezocht, maar zijn zelden zoveel gastvrijheid, privacy, rust en ruimte tegen gekomen als hier op de Monte.
Onze Casa Boa was geweldig gelegen en had een prachtig uitzicht op de omringende heuvels. We hebben genoten van de mooie landelijke omgeving vanaf ons ruime terras en tijdens wandelingen of op de mountainbike die Wynand voor ons had geregeld. Aan de nabijgelegen ruige kust is het prachtig wandelen of om te relaxen aan een van de fraaie rustige strandjes.
Dat er regelmatig schilderworkshops worden gegeven op deze mooie plek is niet verwonderlijk want de omgeving werkt erg uitnodigend om ook je schetsboek te pakken om te proberen het landschap vast te leggen. Dus vergeet deze zeker niet mee te nemen als je creatief bent aangelegd.
We willen Wynand, Nel, Lies en Bas bedanken voor de gezellige pizza-avond waar we voor werden uitgenodigd. We zijn zeker van plan om ooit nog eens terug te komen om dit mooie stukje Portugal ook eens in het voorjaar te bewonderen.

Groetjes Wim & Olga

schilderen in Portugal
17 oktober 2016

Wat een mooie, bijzondere plek ! Een perfecte bungalow, compleet en gezellig ingericht met een onbeschrijfelijk uitzicht over de bergen en het bos. En zo veel ruimte om te wandelen en idyllische plekjes om met kwast en krijtjes vast te leggen.
Het was een heerlijke week.
Ik ga nooit 2 keer naar dezelfde plek op vakantie maar deze week was erg bijzonder dus misschien...
Dank jullie allemaal (Wynand, Nel, Bas, Lies en ook Marianne) en ook schilderjuf Jenny Helder en mijn medecursisten Dicky en Bernadette.

Truus de Vries
9 oktober 2016

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op de monte. De vakantie was bedoeld om bij te komen en vooral te genieten van de omgeving.
Nou dat is meer dan gelukt, de rust en het geweldige uitzicht waren echt geweldig. Het huisje was helemaal top en zeer schoon. Iedere ochtend gaven we de plantjes water met het water dat nog te koud was om te douchen. Dit had de eigenaar aan ons gevraagd, fijn om op deze manier mee te werken aan het op een juiste manier gebruik maken van het water. De buitenkeuken was ook heerlijk, lekker in de avond zon iets op de BBQ.

Margreeth en Theo de Keizer
21 september 2016

We zijn inmiddels alweer een dag of tien thuis, en hebben bewust gewacht met een review om niet al te euforisch over te komen. Maar het geweldige gevoel dat we over Monte do Casarão hadden is er nog steeds.
En wat kunnen we nog toevoegen als je al deze eerder geplaatste reviews leest? Alles klopt en is precies zoals het er staat.
Het concept dat jullie hanteren is perfect en zegt ook iets over de manier waarop jullie in het leven staan. Chapeau!
We willen zeker terugkomen!

hartelijke groet,
Theo en Margreeth

Pieter, Ella , Tim en Bas
19 augustus 2016

Beste Nel, Lies, Wynand en Bas, heel erg bedankt voor de schitterende week op de berg! We hebben genoten van jullie gastvrijheid, van de rust en ruimte, van de heerlijke geur van de eucalyptus, van het comfortabele huis (Casa Basta) en de gezellige BBQ met alle gasten. Ook voor onze rolstoel was alles heel geschikt. Jullie staan altijd klaar om op alle vragen antwoord te geven, reisadviezen te geven, en de bibliotheek heeft veel leesplezier gegeven: ben thuis verder gaan lezen in een nu hier gekocht exemplaar van 'Nachttrein naar Lissabon', om die fantastische sfeer nog even vast te houden! een mooie nazomer nog verder, hartelijke groet!

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search