Gastenboek

Sandra en Kenneth
9 juni 2014

Wij zijn alweer een paar dagen thuis in Nederland en hebben hard moeten werken in beide tuinen  Onze vakantie bij jullie was ronduit geweldig! Prachtig huis, je zou er zo kunnen wonen, mooi uitzicht en jullie zijn super gastheren en –vrouwen en het is echt geweldig leuk om van alles over dit deel van Portugal te leren. Dit gedeelte van Portugal is prachtig, ruig, dichtbij zee en heerlijk om te wandelen. Topzwembad ook nog eens. Nog nooit hebben wij ons zo welkom gevoeld en zijn we zo volledig ontspannen weer thuisgekomen. Nog heel hartelijk dank voor de heerlijke everzwijn!

Wij komen zeker weer terug bij jullie en zullen jullie de kruiden voor de tajine binnenkort opsturen.

Heel veel groeten uit zonnig Voorhout

Lies, Daphne, Astrid en Evelien
4 mei 2014

Wij hebben weer een enorm fijne tijd gehad bij jullie (en de honden), lekker geschilderd/gepastelkrijt onder toeziend oog van Jenny op locaties zoals wij die voorstonden. We zijn weer geweldig verzorgd en hebben ons tegoed gedaan aan het door Wynand bereide diner, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerecht waarbij wederom rekening was gehouden met onze wensen en eventueel een dieet.
Verder kun je Daphnes dankbaarheid, zoals hieronder vermeld ook meenemen in dit verhaal.
Het was voor ons de derde keer, Astrid haar tweede, dat we bij jullie waren en het was een soort van thuiskomen, dus missie geslaagd en daarom tot een volgende keer,

Lies, Daphne, Astrid en Evelien

Hallo allemaal, ik vond het bijzonder fijn en ik waardeerde het geweldig dat ik telkens van en naar onze casa op de berg werd gehaald en gebracht. Ik voelde mij net "a Queen". Wat een VIP-behandeling. Ook was ik erg blij met de Nordic Walking stok. Daphne

Berend, Nienke en Brecht
24 maart 2014

Het is al weer even geleden maar na het ontvangen van de nieuwsbrief werd het toch echt tijd om te vertellen dat we ontzettend hebben genoten op 'onze eigen' berg! Wij waren de eerste week van december in Portugal en het was prachtig weer. We hebben heel veel gewandeld en op terrasjes gezeten langs de indrukwekkende kust. Ook voor onze dochter van 1 jaar oud hadden jullie alles perfect in orde.
Bedankt voor de gastvrijheid en de heerlijke pizza!

Groeten,

Berend, Nienke en Brecht

Babs en Harmen
24 maart 2014

we hebben genoten van het verblijf in Casa Valorosa, jullie gastvrijheid, de mooie omgeving en de fraaie sterrenhemel die je er gratis bij krijgt. Fijn dat we de wandelkaart mochten gebruiken en dat Wynand ons naar Odemira heeft gebracht. De wandeling van daaruit terug naar São Teotónio is echt een aanrader. Ook het strand bij Odeceixe is bijzonder. Ook de BBQ was heerlijk!! De week is omgevlogen!

groeten, Harmen en Babs

Bert Jan en Imke
23 maart 2014

Ieder mens neemt zijn eigen verhaal/gevoel mee als het gaat om een vakantiebeleving.
Een aantal plekken op deze wereld kregen van mij het predikaat "paradijs", en daar hoort vanaf nu Monte do Casarão ook bij.
De huisjes, de stilte, de natuur, de sterren, het zwembad, jullie gastvrijheid, de maaltijd op donderdagavond, alles klopte!
Bedankt
Bert Jan,H en Imke.

Claus, Eize en Fem
9 maart 2014

Alweer twee dagen thuis, met onze neus in een heel zacht lenteweekend gevallen, dus alle tijd buiten doorgebracht en nog niet achter de computer. Wij hebben een heel voorspoedige reis naar Nederland gehad en waren mooi op tijd op de luchthaven, dat ging allemaal prima.
Zoals we jullie vertelden wonen we in een blok met een gemeenschappelijke tuin dus we hebben uitgebreid ons verhaal over jullie paradijsje kunnen doen.

Nogmaals bedankt voor de fijne ontvangst en jullie gastvrijheid met een grote G, we vonden dat heel bijzonder en je komt dat eigenlijk nooit op deze manier tegen. Ik zal binnenkort een recensie op Eliza zetten en jullie een seintje geven als die er staat. Eize heeft het nog steeds over zijn ontmoeting met Sofie en kijkt heel stoer als hij zegt dat hij haar geaaid heeft, heel grappig. We gaan zeker een keer terugkomen.

Veel dank, een prachtig voorjaar toegewenst en een hartelijke groet, ook aan Bas en Lies,

Claus, Eize en Fem uit Rotterdam

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search