Gastenboek

Truus de Vries
9 oktober 2016

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op de monte. De vakantie was bedoeld om bij te komen en vooral te genieten van de omgeving.
Nou dat is meer dan gelukt, de rust en het geweldige uitzicht waren echt geweldig. Het huisje was helemaal top en zeer schoon. Iedere ochtend gaven we de plantjes water met het water dat nog te koud was om te douchen. Dit had de eigenaar aan ons gevraagd, fijn om op deze manier mee te werken aan het op een juiste manier gebruik maken van het water. De buitenkeuken was ook heerlijk, lekker in de avond zon iets op de BBQ.

Margreeth en Theo de Keizer
21 september 2016

We zijn inmiddels alweer een dag of tien thuis, en hebben bewust gewacht met een review om niet al te euforisch over te komen. Maar het geweldige gevoel dat we over Monte do Casarão hadden is er nog steeds.
En wat kunnen we nog toevoegen als je al deze eerder geplaatste reviews leest? Alles klopt en is precies zoals het er staat.
Het concept dat jullie hanteren is perfect en zegt ook iets over de manier waarop jullie in het leven staan. Chapeau!
We willen zeker terugkomen!

hartelijke groet,
Theo en Margreeth

Pieter, Ella , Tim en Bas
19 augustus 2016

Beste Nel, Lies, Wynand en Bas, heel erg bedankt voor de schitterende week op de berg! We hebben genoten van jullie gastvrijheid, van de rust en ruimte, van de heerlijke geur van de eucalyptus, van het comfortabele huis (Casa Basta) en de gezellige BBQ met alle gasten. Ook voor onze rolstoel was alles heel geschikt. Jullie staan altijd klaar om op alle vragen antwoord te geven, reisadviezen te geven, en de bibliotheek heeft veel leesplezier gegeven: ben thuis verder gaan lezen in een nu hier gekocht exemplaar van 'Nachttrein naar Lissabon', om die fantastische sfeer nog even vast te houden! een mooie nazomer nog verder, hartelijke groet!

Ieke, Mink, Krijn en Machiel
17 augustus 2016

Het is al weer een beetje weggezakt. Maar door dit schrijven wordt de herinnering weer levend. Wij kijken terug met wat weemoed, omdat we het zo naar ons zin hebben gehad. We kunnen stellen dat de vakantie perfect was. De plek, het huis, de service. We hebben eigenlijk geen kritiek. Ook niet als we diep nadenken. Het begon al voor de vakantie, als we een kaartje krijgen van Wynand, Nel, Bas en Lies waarin we een goede reis worden toegewenst. En dan het ontvangst: we komen laat aan, maar er brand nog licht bij Wynand en hij leidt ons naar het huis, waar de koelkast goedgevuld is! Deze zorgvuldige aanpak hebben jullie doorgezet tijdens ons gehele verblijf, waarbij de gezamenlijke barbeques ook weer hoogtepunten waren. We houden van onze privacy, maar zulke contacten zijn erg welkom. Ook onze jongens hebben daarvan genoten, vooral als ze met Bas op stap gingen in het donker. Onze vakantie was gewoon perfect. groet Ieke, Machiel, Mink en Krijn

Familie Kalkman
12 augustus 2016

Het was heerlijk! Terugdenkend aan onze 2-weekse vakantie op Monte do Casarão, dan blijven ons vooral de rust en de stilte bij. De privacy. Het uitzicht. De ontelbare sterren in de avond. Waar het geluid van de krekels het enige is wat je uit je slaap zou kunnen houden. Bovenop je eigen berg in een ruim en koel huis. Heb je behoefte aan gezelschap dan kun je gerust een keer aanschuiven bij de lieve eigenaren voor een zelfgemaakte pizza of BBQ. En je bent zo snel gewend. Aan de temperatuur, het stof, maar vooral aan de rust. Binnen no time neem je het ritme aan van de locals, onthaasten is nog nooit zo makkelijk geweest. Voor wie contact met de buitenwereld wil houden, is er altijd wifi en kabel tv, zo konden wij de Olympische Spelen 2016 goed volgen.

Een heerlijk zout zwembad onderaan de berg om te chillen; voor wie op pad wil, zijn er fijne zandstranden met woeste golven binnen 30 minuten autobereik, slaperige dorpjes en levendige markten met aardige locals, surfmogelijkheden en genoeg andere activiteiten. Toeristen kom je amper tegen.

Ook als je kids hebt, zoals wij, een fijne plek om te vertoeven. Onze jongens (4 en 6 jaar) scharrelen om het huis op zoek naar bijzondere steentjes en stokken, speurend naar sprinkhanen en hagedissen. Plonzen in het zwembad of in de zee. Een ritje op de tractor met Bas of een wandeling met Sofie en Stoffel.
Wij hebben genoten. Twee vakanties zelfs.

Bedankt Nel, Wynand, Lies en Bas!

Groetjes familie Kalkman

Monte do Casarao
30 juni 2016

Alweer bijna 2 weken thuis en wij zijn nog steeds aan het nagenieten van een heerlijke week in jullie prachtige accommodatie. Die week was eigenlijk veel te kort!

Wij hebben enorm genoten van onze mooie villa met werkelijk prachtig uitzicht en wat een privacy! Alles was aanwezig, we hebben nergens aan misgegrepen. Zo ook gebruik gemaakt van het heerlijke zwembad met weids uitzicht over de heuvels.

De door jullie georganiseerde barbecue, met de typische Portugese gerechten en door de buurman gestookte borrel, was reuze gezellig en het heeft ons fantastisch gesmaakt!
Bedankt voor jullie gastvrijheid, dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Liefs,
Ron & Margreet

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search

Geverifieerd door MonsterInsights