Gastenboek

Sietske
7 oktober 2012

Hallo allemaal,

We zijn al een aantal weken verder en ik heb net weer alle foto’s gezien, en toen dacht ik weer hoe mooi het was dus vandaar dat ik dit schrijf.
Het was een hele fijne vakantie!
Groetjes, Sietske de Boer (13 jaar)

Edith en Ger
6 oktober 2012

Omdat we op een idyllisch plekje in Peins ,Friesland, wonen is het voor sommige mensen moeilijk te begrijpen, dat we voor onze vakantie ook afgelegen rustige locaties zoeken. Daarvoor gingen wij aanvankelijk naar een privé-adres op Sicilië. Door verkoop verviel deze mogelijkheid. Door de broer van Wynand, Frans, werden we geattendeerd op Monte do Casarão. En wat een locatie!!! Helemaal naar onze smaak!
Allereerst de ansichtkaart die we mochten ontvangen in aanloop naar ons verblijf. Daar vervolgens een hartelijke ontvangst door Wynand, Nel, Lies en Bas. Dan een volledig naar onze wensen ingericht huisje op de hoogste berg, met eerste levensbehoeften aanwezig in koelkast en keuken. Helemaal perfect. Nadelig was het probleem met de internetprovider, waardoor Wynand de eerste drie dagen steeds met zijn de busje de berg op kwam crossen. Dat verstoorde wel de rust. Maar na drie dagen was hij er ook wel achter, dat wat hij deed geen verbetering bracht. Einde oefening. Daarna was het elke dag genieten van de rust en de eucalyptusgeur. Ga zo door!
Liefs en groetjes, Edith en Ger Edens

Hans, Marjan, Tom en Mai
28 augustus 2012

's Avonds vallende sterren en 's nachts gewekt worden door bosuilen.
In slaap vallen met alleen het geluid van de krekels en de geur van de eucalyptusbomen.
Na het ontbijt het paadje aflopen naar het zwembad, waar we meestal alleen waren.
Daarbij opgeteld de gastvrijheid van Wynand,Nel en Lies en de prachtige ligging van cottage Basta. Het was een fijne vakantie!
Hans, Marjan, Tom en Mai

Ben, Guida, Miguel en Pedro
21 augustus 2012

Ik had je beloofd nog even te mailen dat we goed zijn aangekomen, dat zijn we; na 2 dagen rijden waren we maandag een week geleden ’s avonds om een uur of 8 weer thuis.
Ik kon niet op mijn mail dus kon ik jullie niet berichten vandaar deze late mail.
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en als alles gaat zoals gepland zien we jullie volgende zomer weer!
Hartelijke groet, Ben (en Guida, Miguel & Pedro)

Gijs, Rinske, Anneke, Laura en Mayke
17 augustus 2012

Laat even weten of jullie veilig thuis zijn gekomen, dat vinden we altijd leuk!
Vlak voor het vertrek hoorde ik het Wynand nog even zeggen. Dit zou een dramatische inleiding kunnen zijn van een rampzalige terugreis, maar niets is minder waar. Alles is naar wens verlopen. Rinske, Anneke en Laura zijn in Madrid op het vliegtuig gestapt en waren zondag 5 augustus weer thuis. Ik ben met Mayke per auto doorgereisd via Barcelona, Clermont Ferrand en Parijs. Wij waren vrijdag 10 augustus weer thuis.
Het was een onvergetelijke vakantie. Ik heb genoten van de vier zorgeloze weken, in het bijzonder van de week bij jullie. Ik spreek namens iedereen als ik zeg dat het huis aan al onze wensen voldeed en dat het heerlijk was om er te zijn. We willen allemaal graag nog eens terugkeren. Dus: tot een volgende keer.

Groeten, Gijs van Oosten

Madde
6 augustus 2012

Ik wilde jullie nog even laten weten dat we erg genoten hebben van ons verblijf bij jullie. Het huis dat ik samen met mijn dochters had, vond ik zalig en we voelden er ons helemaal thuis.
Jullie hebben echt een heel bijzondere locatie. Dat realiseerde ik me nog meer in de week waarin Frank en ik in een heel leuk huisje in Toscane zaten, maar waar we nauwelijks privacy hadden. We zaten daar met diverse Nederlandse gezinnen veel dichter op elkaar. We hebben trouwens aan hen jullie website doorgegeven, dus meteen reclame voor je gemaakt 😉
Fijne zomer nog en groeten vanuit een redelijk zonnig Nederland,

Madde Willemsen

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search

Geverifieerd door MonsterInsights