Gastenboek

Marcel Veldhuis
22 maart 2022

Motorvakantie. Een heerlijke week gehad. Met een huisje van Wynand, Nel en Bas als uitvalsbasis voor mijn motorritjes. Mooie tochten gemaakt naar onder meer Monchique en de kust.
Van 17-24 februari 2022.
Fijn huis, schoon, ruim en heel rustig.
En met de wifi kon ik prima nog een beetje "thuis" werken.
En een fijn gastgezin dat een warm welkom geeft.
En heerlijke pizza van Wynand!

Astrid Greven en Mario Nossin
23 februari 2022

Ruim drie weken hadden we ons comfortabele huisje op de berg met alle voorzieningen en wijds uitzicht. Een ongelofelijk fijne plek, weg van alles en iedereen - met toch de eigenaren in de nabijheid. Zij hebben het verblijf op alle mogelijke manieren makkelijk en plezierig gemaakt. Deze plek is ideaal voor iedereen die van echte privacy en stilte houdt of graag kilometerslange wandelingen onderneemt in een voortreffelijk mooi en heuvelachtig landschap, met her en der ruïnes, witte boerderijtjes en piepkleine dorpjes. En zeker ook ideaal voor mensen die in de winter, zoals wij nu, een lekker klimaat zoeken. We hebben genoten van de frisse ochtenden met optrekkende mist en het opwarmen van de dagen. 's Avonds stookten wij ons huisje lekker warm met een haard, dus creëerden zo ook een beetje 'winterse knusheid'. Al met al een zalige plek waarbij 'weg van alle stress en drukte' helemaal bewaarheid wordt!

Marjoke Piek
17 oktober 2021

Wat een heerlijke week op Monte do Casarao! Het uitzicht, de stilte, het zwembad...en natuurlijk de gastvrije eigenaars! Wel goed om te weten dat je ca. een half uur rijden van het meeste vandaan zit, over de Portugese af en toe hobbelwegen. Reden te meer om gewoon lekker op je eigen berg te blijven zitten, te genieten van het zwembad, de weidsheid en de zon en te zijn met alles wat je hier toevalt. Aanrader!

Margarida Oliveira
29 augustus 2021
Alentejo autêntico

Refúgio no monte com excelentes comodidades, para quem procura tranquilidade, contacto com a natureza e viver os dias lentamente! Piscina muito boa, recantos para as crianças se divertirem e anfitriões simpáticos e atenciosos.

Theo en Hanneke van Kooten
17 december 2020

Eind augustus 2020 hebben we via een pakketreis een 10-daagse reis naar dit heerlijke oord kunnen boeken. Er was niet zoveel keuze vanwege de beperkingen, en Portugal stond niet op onze prioriteitenlijst als fervente Spanje-liefhebbers. We zochten rust en ruimte en dat werd op deze prachtige plek geboden. Tel daarbij op de hartelijke ontvangst door Nel, Wynand en Bas en natuurlijk de twee honden, en het werden 10 heerlijke dagen. De omgeving is verrassend groen ondanks het gebrek aan regenwater, met veel authentieke plekjes, volop wandelroutes, onder andere de trail langs de grillige kust, veel prachtige stranden met soms uitdagende klimpartijen, echte duinen, en een heel gezellige bevolking. Natuurlijk was ook het zwembad een heerlijke plek om de heetste momenten van de dag door te komen. En omdat deze plek zonder maneschijn echt heel donker is heb je vaak ook een prachtige sterrenhemel. Ook als vogelliefhebber zijn er goede kansen om bijzondere vogels te zien, zelfs eind augustus als het broedseizoen voorbij is.

Paula
7 september 2020

Local único para se respirar ar livre paz e estar bem perto da natureza. Casa Marcanta onde ficamos na última semana de agosto era confortável e com uma vista incrível de dia e de noite parecia estarmos no planetário. Foi uma semana muito agradável em família e com o nosso cão que também gostou muito. Já voltávamos novamente. Obrigada aos proprietários muito simpáticos. Doce de amora do melhor☺️ Cães do monte amorosos. Obrigada pela simpatia e por terem tido esta ideia magnifica de proporcionar um monte isolado para cada família.

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search

Geverifieerd door MonsterInsights