Gastenboek

Rieke Siccama
4 juni 2019

In april 2019 had ik het genoegen op een van de bergen van Monte do Casarão te verblijven.Ik heb genoten! Wat een heerlijk huis!!!!!! Het ontbrak aan helemaal niets, het uitzicht is fantastisch, de rust is fijn en de nacht geeft een prachtige sterrenlucht zoals je die nauwelijks nog vindt. Wat een ruimte wat een vrijheid. Wat een fijne mensen die ons welkom heetten en op al onze vragen een antwoord hadden.
Wil je echt vakantie? Dan is dit DE plek om te zijn! Auto mee en je kunt alle kanten uit!!!!

Frank
30 mei 2019

Je hoort de stilte...
De weg naar onze bestemming was al een avontuur op zich, je moet ongeveer 2,5 kilometer een onverharde weg volgen tussen prachtige bloemenvelden door naar Monte do Casarão. Toen wij daar aankwamen werden we heel hartelijk welkom geheten door de vriendelijke, Nederlandse eigenaren met een heerlijk kopje koffie en thee, daar heb je wel trek in na de reis. Daarna gingen we naar ons prachtig gelegen vakantiehuis op onze "eigen" berg. Wat ons direct opviel was de stilte, je hoort er alleen maar de vogels en het ruisen van de bladeren van de eucalyptusbomen door een verkoelend briesje. Als welkom kregen we van de eigenaren een "overlevingspakket". Een lekker flesje lokale wijn, en een gevulde koelkast met boodschappen om de eerste tijd door te komen. De dichtstbijzijnde winkel is namelijk wel een stukje rijden met de auto, je zit er echt in the middle of nowhere. Het is een eldorado voor natuurliefhebbers en rustzoekers, vol vogels en vlinders. Vanaf het vakantiehuis kun je uren lopen zonder dat je een mens tegenkomt. ´s Avonds is het heerlijk om op je terras van je vakantiehuis te zitten met een lekker glas wijn en te luisteren naar de nachtegaal, de bosuil of het gekwaak van kikkers.
Op het terrein is ook een zwembad waar je gebruik van kan maken maar in de zestien dagen dat wij daar verbleven hebben wij daar niet eens de tijd voor gehad. Wellicht moeten we nog maar eens terug! De organisatie door Eliza was here was weer zoals wij het gewend waren, perfect! Ook de ElizaApp was heel erg handig

Martin en Conny
27 januari 2019

Voor deze vakantie begin november na een lange drukke periode hadden we Portugal gekozen, waar we nog niet eerder geweest waren.
Na aankomst van onze vlucht uit Amsterdam in het donker op Faro en na de autorit naar Monte do Casarão wachtte ons een warm (zowel letterlijk als figuurlijk!) welkom door Wynand en werden we de volgende ochtend prettig verrast door het uitzicht, de omgeving en de geuren!
We hebben een fantastische tijd gehad, veel geslapen, gewandeld, gelezen en lekker gegeten in enkele van de restaurantjes aan de kust.
Het is niet onze gewoonte om 2x eenzelfde bestemming te kiezen, maar de rust en ruimte in dit deel van Portugal en dan vooral op dit landgoed, zijn wel erg verleidelijk om nog een keer te bezoeken. Dus wie weet. In ieder geval is Monte do Casarão een aanrader voor wie ook van natuur en rust houdt en die de accu wil opladen.

Coby en Albert
7 januari 2019

Net terug van een heerlijke kerstvakantieweek op Monte do Casarão. Wat een rust en een ruimte. Een geweldige wandelomgeving, een fijn huis, een lekker terras waar je zelfs op 1 januari kunt zonnen... met een lekkere oliebol van Nel erbij. Dank Nel en Wynand voor jullie warme gastvrijheid; jullie aandacht en attenties maken het helemaal af. We komen graag nog eens terug... we hebben nog wat sterren te kijken met Bas.

Jan en Ineke Barends
16 oktober 2018

Nel, Lies, Bas en Wynand, bedankt voor de gastvrijheid op jullie prachtige landgoed.
Jan en ik hebben genoten voor 200%, het huis was super de luxe en de omgeving prachtig.
De groep vonden we erg gezellig en al gauw vertrouwd. Jenny was inspirerend in haar begeleiding.
Nel, Lies en Bas niets was jullie te veel om het naar ons zin te maken.
En Wynand bedankt voor alles en de heerlijke maaltijden, topkok, jullie hebben ons verwend!

Al met al voor herhaling vatbaar!
Bedankt en hartelijke groeten en tot ziens.

Lisa, Nina, Fenne Blanksma
9 september 2018

We hebben een super leuke vakantie gehad op onze eigen berg. Met een top zwembad en hangmat. Ook hebben wij surflessen gevolgd, dit is zeker een aanrader. In het gebied heb je prachtige stranden en leuke dorpjes. Het was echt een hele leuke vakantie en vooral heel relaxed.

Groetjes,

Lisa, Fenne en Nina

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search

Geverifieerd door MonsterInsights