Gastenboek

Taco & Jolanda
10 juli 2017

We hebben twee heerlijke weken verbleven in Casa Boa. Er was een hartelijk welkom door Nel en Wynand en we hebben genoten van het zwembad, de omgeving, het huis, de berg en vooral de rust. Met Bas hebben we een avondje door de kijker getuurd naar Jupiter en bij vertrek konden we allerlei heerlijke (zelfgemaakte) producten meenemen! Een dikke aanrader, wij gaan graag nog een keer!

Marcel
9 juli 2017

Bij aankomst hartelijk ontvangen door Wynand, die ons wegwijs maakte in het huis en ons verraste met een pakketje, waarmee we onze eerste boodschappen nog even uit konden stellen. Wij zaten in Casa Boa, een heerlijk huisje, van alle gemakken voorzien. We hebben veel gelezen en genoten van het uitzicht vanaf onze berg en van de stilte. We konden helaas niet wandelen, maar dit was erg lekker. Af en toe met de auto een tochtje naar een van de fraaie en relatief rustige strandjes, boodschappen doen in São Teotónio en genieten van het zwembad op het landgoed.
Het waren 9 heerlijke dagen!!!

Jakko & Marieke
6 juni 2017

Met onze twee kleine kindjes hebben we een paradijselijk weekje gehad. In Casa Basta had iedereen zijn eigen slaapkamer. 's Avonds op de veranda genieten van de ondergaande zon, 's ochtends en overdag lekker buiten spelen en eten. Het zwembad was voor ons en de kindjes een dagelijks hoogtepunt.

Vanaf het terrein (waar je je buren niet ziet of hoort) hebben we heerlijk gewandeld. Ook diverse uitstapjes naar het strand gemaakt, met goede adviezen van Nel, Wynand en Bas.

We komen graag nog een keertje terug!

Marian Kraal
30 april 2017

We hebben een heerlijke week in bungalow Basta gehad. Genoten van het uitzicht, de geur van het bos, de vogels en de stilte... Geweldig! Ook de verdere omgeving is prachtig. Het strand dichtbij. Nog niet zoveel toeristen, lekker rustig dus!
We zijn met onze 4 kinderen in de leeftijd van 18-23 gegaan omdat we ons 25-jarig huwelijk vierden. Ook onze kinderen hebben genoten (okee er was wifi...) De mooiste uitspraak was van onze 18-jarige na een bezoek aan Albufeira: dit is mooi om samen met vrienden te gaan, maar in ons 'huis' vind ik het toch meer vakantie. Ook de andere 3 waren het daarover eens.
Wynand en Nel: dankjewel voor de geweldige gastvrijheid, voor de humor en de tips (de terugweg was inderdaad erg mooi)!

Dedy Visser
28 april 2017

Dag Wynand, Nel, Lies en Bas, wat een fantastische week heb ik samen met jullie, Jenny en de andere cursisten mogen beleven op jullie Monte. Een heerlijk huis met alles erop en eraan, de stilte, geuren, uitzichten's nachts en overdag waren overweldigend! Als bijna-beginner in de schilderkunst had ik geen idee waar ik aan begon, maar dankzij Jenny ontstonden er echte landschappen! Jullie hartelijkheid en warmte waren een warme deken, dank daarvoor.

Marjolein
25 april 2017

Een comfortabele bungalow, veel ruimte, rust met schilderachtige uitzichten.
Overdag de geur van eucalyptus bij het huis en ´s nachts geweldige sterrenhemels. In deze omgeving en aan de prachtige kust was het een genoegen om te schilderen. Zeker onder de geweldige leiding van Jenny. Ik heb heel veel gehad aan de zeer opbouwende en altijd positieve feedback van haar.
Je zit echt boven op je eigen berg dus heb je wel eigen vervoer nodig, om niet al te afhankelijk te zijn van de gastvrouwen en -heren.
Zij hebben ons deze week gastvrij verzorgd van lunch en avondeten en ons rondgereden naar mooie plekken aan de kust.
Dank daarvoor Nel, Lies, Wynand en Bas. Veel succes!

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search