Gastenboek

Erik & Alice
28 september 2013

Inmiddels alweer een weekje terug op onze eigen stek maar wat een heerlijke dagen hebben wij gehad op jullie maar vanaf nu ook onze eigen berg! We hebben genoten van de leuke omgeving, prachtige strandjes, het heerlijke weer en natuurlijk van onze eigen berg. Bedankt voor de gastvrijheid, we hebben ons echt welkom gevoeld.

Groeten Erik & Alice

Jan Wick, Nicole, Sofie, Veerle en Rogier
6 september 2013

Nogmaals onze dank voor het puike verblijf op jullie berg!
Inmiddels zijn we allemaal weer gestart met werk en school maar de herinnering aan ons verblijf in de Alentejo is nog vers.
Het verblijf bij jullie, het prachtige weer, de zee en natuurlijk het surfen. Allemaal heel geslaagd.Zoals al een beetje aangekondigd hierbij een paar Nederlandse producten van het bedrijf waar ik werk. Om Nederland nog een beetje in gedachten te houden, laten we maar zeggen. Veel plezier ermee, en wie weet tot ooit!
Groet, Jan Wick Derksen, mede namens Nicole en de kids

Jannes, Lulu, Bess en Daria
22 augustus 2013

Wij verbleven de eerste 10 dagen van augustus op twee verschillende bergen, eerst de luxe van een snel pad naar het zwembad, toen de luxe van een prachtig uitzicht.
Aan alles is gedacht. Wat vooral opvalt: de aandacht voor kleine zaken waardoor een gast zich welkom voelt.
In de koelkast een welkom-setje, wat basiszaken in de keuken, echt scherpe messen (ik neem altijd mijn eigen mes mee omdat ik gek word van die botte huisjes-messen), fijne handdoeken voor bad/douche en eventueel zelfs voor zwembad/strand, goede ligstoelen, mooie parasols, volop tijdschriften en wat echt een unicum is: een uitstekende bibliotheek met boeken, gidsen, strips (de hele serie Suske en Wiske's) en DVD's.

Wij hebben ruim ervaring met huren van huisjes in Italië, Frankrijk, België en Nederland. Het komt zelden voor dat alles functioneert zoals het moet en zelfs beter dan dat en dat het mooier is dan op de plaatjes!

Heel hartelijk dank voor alle attente aandacht en zorg, veel groeten uit Rotterdam, Jannes, Lulu, Bess en Daria

Jan en Els
10 juni 2013

We hebben genoten van het huis op de berg. Jullie gastvrijheid is uniek. Een volle koelkast vinden als je midden in de nacht aankomt, was een grote verrassing. Jullie hebben een mooi stiltegebied. Heerlijk om er een weekje te vertoeven. Dank voor jullie goede zorgen.

Jan en Els

Hans en Mira
9 juni 2013

Weer thuis van een 13-daags verblijf op Monte do Casarão en we hebben nu al heimwee! Naar de prachtige omgeving, de wuivende eucalyptusbomen, de bergen en het mooie huis. En naar jullie vriendelijkheid en hartelijkheid. Bij aankomst mogen we mee-eten en in de koelkast van het huisje liggen allemaal lekkere dingen voor ons klaar! Zo’n warm welkom hebben we niet eerder gehad. We missen het mooie zicht op de heuvels vanaf het terras van het huisje. En we missen de goede, sterke koffie en het Portugees gebak van het leuke koffietentje in São Teotónio. De stranden in de omgeving zijn erg mooi; flinke golven en hoge kliffen waar ooievaars hun nesten op hebben gemaakt. Wat een fijne plek, we komen snel weer terug!

Heel veel groetjes van Hans en Mira uit Utrecht

Sander, Jolanda, Thomas en Daniel
7 juni 2013

Inmiddels alweer een maandje terug van onze heerlijke vakantie! In een paar steekwoorden:

- Vrijheid
- Natuur
- Rust
- Persoonlijk
- Kwaliteit
- Verzorgd
- Compleet

Voor ons niet de eerste keer op Monte do Casarão (zegt op zichzelf al genoeg), maar elke keer weer een heerlijke verassing qua mooie omgeving, en warme en persoonlijke ontvangst. Casa Marcanta is uitstekend bevallen met fantastisch uitzicht aan alle kanten. Aan niets ontbreekt het, zowel qua verzorging als de faciliteiten en het huisje zelf. Alles wat je nodig hebt. is er en alles is degelijk en van goede kwaliteit.
Geen drukte, geen 'hassle', en lekker de rust en de ruimte voor jezelf.

Onze conclusie: "Dit is wat je wilt!"

Sander, Jolanda, Thomas en Daniel

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search