Gastenboek

Dahpne, Lies, Astrid, Nanne en Evelien
19 november 2012

Het voelde weer als vanouds toen wij op 4 oktober bij jullie arriveerden, terwijl we vorig jaar voor het eerst bij jullie waren. Alleen voor één van ons, Astrid, was deze schilderweek nieuw maar de resultaten, olv Jenny, mogen er zeker zijn.
Ook de enige niet-schilderende onder ons, Nanne, heeft zich heerlijk kunnen ontspannen al miste ze de moestuin wel een beetje.
Ook hebben we weer enorm genoten van de kookkunsten van Wynand en de quiche van Lies en het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken, wat een geweldige verzorging.
En wat was het heerlijk om, samen met die lieve honden, een wandeling te maken.
Wynand, Nel, Lies, Jenny en Bas, bedankt weer voor het laten slagen van deze schilderweek.

Han en Thea
4 november 2012

Net terug van 10 heerlijke dagen in een van de huisjes.

Onze TomTom kende de opgegeven coördinaten niet (oudere versie), maar mbv van iemand in het dorp São Teotónio, kwamen we er alsnog. De coördinaten uiteindelijk ingevoerd van de weg beneden, die onze TomTom wel kende (die ik nu niet meer kan zien).

We werden zeer gastvrij ontvangen met een wijntje en diner (we kwamen na 21:00 uur aan). Was erg gezellig en meteen heel vertrouwd.

Naar ons huisje gebracht en daar was ook al het een en ander aanwezig, zodat we nog een wijntje konden drinken en de volgende ochtend konden ontbijten. Hoe welkom kan je je voelen! Echt helemaal super!

Het huis is helemaal goed, heel praktisch en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. We voelden ons er meteen helemaal thuis.

Genoten van de rust, de omgeving, de privacy en het nog mooie weer (eind oktober) en de geur van eucalyptus. Prachtige stranden in de Alentejo en ook in de Algarve. Kortom, wij hebben een heerlijke vakantie gehad!
Een 100% aanrader voor wie rust wil.

Bedankt Nel, Wynand, Lies en Bas voor de gastvrijheid en gezelligheid en de mooie accommodatie!

Han en Thea

Sietske
7 oktober 2012

Hallo allemaal,

We zijn al een aantal weken verder en ik heb net weer alle foto’s gezien, en toen dacht ik weer hoe mooi het was dus vandaar dat ik dit schrijf.
Het was een hele fijne vakantie!
Groetjes, Sietske de Boer (13 jaar)

Edith en Ger
6 oktober 2012

Omdat we op een idyllisch plekje in Peins ,Friesland, wonen is het voor sommige mensen moeilijk te begrijpen, dat we voor onze vakantie ook afgelegen rustige locaties zoeken. Daarvoor gingen wij aanvankelijk naar een privé-adres op Sicilië. Door verkoop verviel deze mogelijkheid. Door de broer van Wynand, Frans, werden we geattendeerd op Monte do Casarão. En wat een locatie!!! Helemaal naar onze smaak!
Allereerst de ansichtkaart die we mochten ontvangen in aanloop naar ons verblijf. Daar vervolgens een hartelijke ontvangst door Wynand, Nel, Lies en Bas. Dan een volledig naar onze wensen ingericht huisje op de hoogste berg, met eerste levensbehoeften aanwezig in koelkast en keuken. Helemaal perfect. Nadelig was het probleem met de internetprovider, waardoor Wynand de eerste drie dagen steeds met zijn de busje de berg op kwam crossen. Dat verstoorde wel de rust. Maar na drie dagen was hij er ook wel achter, dat wat hij deed geen verbetering bracht. Einde oefening. Daarna was het elke dag genieten van de rust en de eucalyptusgeur. Ga zo door!
Liefs en groetjes, Edith en Ger Edens

Hans, Marjan, Tom en Mai
28 augustus 2012

's Avonds vallende sterren en 's nachts gewekt worden door bosuilen.
In slaap vallen met alleen het geluid van de krekels en de geur van de eucalyptusbomen.
Na het ontbijt het paadje aflopen naar het zwembad, waar we meestal alleen waren.
Daarbij opgeteld de gastvrijheid van Wynand,Nel en Lies en de prachtige ligging van cottage Basta. Het was een fijne vakantie!
Hans, Marjan, Tom en Mai

Ben, Guida, Miguel en Pedro
21 augustus 2012

Ik had je beloofd nog even te mailen dat we goed zijn aangekomen, dat zijn we; na 2 dagen rijden waren we maandag een week geleden ’s avonds om een uur of 8 weer thuis.
Ik kon niet op mijn mail dus kon ik jullie niet berichten vandaar deze late mail.
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en als alles gaat zoals gepland zien we jullie volgende zomer weer!
Hartelijke groet, Ben (en Guida, Miguel & Pedro)

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search