Gastenboek

Jan en Els
10 juni 2013

We hebben genoten van het huis op de berg. Jullie gastvrijheid is uniek. Een volle koelkast vinden als je midden in de nacht aankomt, was een grote verrassing. Jullie hebben een mooi stiltegebied. Heerlijk om er een weekje te vertoeven. Dank voor jullie goede zorgen.

Jan en Els

Hans en Mira
9 juni 2013

Weer thuis van een 13-daags verblijf op Monte do Casarão en we hebben nu al heimwee! Naar de prachtige omgeving, de wuivende eucalyptusbomen, de bergen en het mooie huis. En naar jullie vriendelijkheid en hartelijkheid. Bij aankomst mogen we mee-eten en in de koelkast van het huisje liggen allemaal lekkere dingen voor ons klaar! Zo’n warm welkom hebben we niet eerder gehad. We missen het mooie zicht op de heuvels vanaf het terras van het huisje. En we missen de goede, sterke koffie en het Portugees gebak van het leuke koffietentje in São Teotónio. De stranden in de omgeving zijn erg mooi; flinke golven en hoge kliffen waar ooievaars hun nesten op hebben gemaakt. Wat een fijne plek, we komen snel weer terug!

Heel veel groetjes van Hans en Mira uit Utrecht

Sander, Jolanda, Thomas en Daniel
7 juni 2013

Inmiddels alweer een maandje terug van onze heerlijke vakantie! In een paar steekwoorden:

- Vrijheid
- Natuur
- Rust
- Persoonlijk
- Kwaliteit
- Verzorgd
- Compleet

Voor ons niet de eerste keer op Monte do Casarão (zegt op zichzelf al genoeg), maar elke keer weer een heerlijke verassing qua mooie omgeving, en warme en persoonlijke ontvangst. Casa Marcanta is uitstekend bevallen met fantastisch uitzicht aan alle kanten. Aan niets ontbreekt het, zowel qua verzorging als de faciliteiten en het huisje zelf. Alles wat je nodig hebt. is er en alles is degelijk en van goede kwaliteit.
Geen drukte, geen 'hassle', en lekker de rust en de ruimte voor jezelf.

Onze conclusie: "Dit is wat je wilt!"

Sander, Jolanda, Thomas en Daniel

Frits en Akke
27 mei 2013

We hebben genoten van een heerlijke vakantie op onze eigen berg in Casa Valorosa.
De ontvangst was heel hartelijk met koffie en later een gezamenlijke maaltijd. Toen we in ons ruime huis aankwamen, vonden we in de koelkast genoeg eten en drinken voor het begin van onze vakantie.
Bedankt voor de taart, de kaart en de feestversiering op onze verjaardagen. Een leuke verrassing!
We waren onder de indruk van de prachtige kust van Alentejo. Mooie wandelingen over de kliffen, die begroeid zijn met heel veel bloemen. Deze streek is heel rustig en nog niet ontdekt door de toeristen.
Het was volkomen stil op onze berg. Je hoorde alleen het geritsel van bladeren.
We hebben twee fijne vakantieweken gehad, waarin jullie ons met raad en daad terzijde hebben gestaan. Hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Frits en Akke

Yvo en Nina
26 mei 2013

Na een voorspoedige reis zijn we weer thuis aangekomen in het frisse Nederland... de wasmachine draait en morgen gaan we weer aan het werk.
Met een fijne week in herinnering!
Nogmaals, dank voor de fijne week die we hebben gehad op jullie landgoed. We hebben genoten van het huis, de omgeving en jullie goede zorgen en aandacht.
Graag tot een volgende keer! Yvo & Nina

Lineke
20 mei 2013

Een weekje erop uit en dan ook nog creatief zijn.
Het kan hier allemaal, wat een prachtige omgeving wat een rust.
Je woont echt op je eigen berg in een zeer comfortabel huis met alles erop en eraan en een ruim terras waar je kunt genieten van een schitterend uitzicht.
In de ochtend schilderen onder leiding van Jenny (waar ik een hoop van heb geleerd )
En dan halverwege de middag lunchen daarna lekker luieren en 's avonds genieten van de Kookkunst van Wynand onder het genot van een drankje.

Met andere woorden een prima week in een mooie omgeving die echt de moeite waard is om een vakantie in te houden.

Grtjs Lineke

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search