Gastenboek

Berend, Nienke en Brecht
24 maart 2014

Het is al weer even geleden maar na het ontvangen van de nieuwsbrief werd het toch echt tijd om te vertellen dat we ontzettend hebben genoten op 'onze eigen' berg! Wij waren de eerste week van december in Portugal en het was prachtig weer. We hebben heel veel gewandeld en op terrasjes gezeten langs de indrukwekkende kust. Ook voor onze dochter van 1 jaar oud hadden jullie alles perfect in orde.
Bedankt voor de gastvrijheid en de heerlijke pizza!

Groeten,

Berend, Nienke en Brecht

Babs en Harmen
24 maart 2014

we hebben genoten van het verblijf in Casa Valorosa, jullie gastvrijheid, de mooie omgeving en de fraaie sterrenhemel die je er gratis bij krijgt. Fijn dat we de wandelkaart mochten gebruiken en dat Wynand ons naar Odemira heeft gebracht. De wandeling van daaruit terug naar São Teotónio is echt een aanrader. Ook het strand bij Odeceixe is bijzonder. Ook de BBQ was heerlijk!! De week is omgevlogen!

groeten, Harmen en Babs

Bert Jan en Imke
23 maart 2014

Ieder mens neemt zijn eigen verhaal/gevoel mee als het gaat om een vakantiebeleving.
Een aantal plekken op deze wereld kregen van mij het predikaat "paradijs", en daar hoort vanaf nu Monte do Casarão ook bij.
De huisjes, de stilte, de natuur, de sterren, het zwembad, jullie gastvrijheid, de maaltijd op donderdagavond, alles klopte!
Bedankt
Bert Jan,H en Imke.

Claus, Eize en Fem
9 maart 2014

Alweer twee dagen thuis, met onze neus in een heel zacht lenteweekend gevallen, dus alle tijd buiten doorgebracht en nog niet achter de computer. Wij hebben een heel voorspoedige reis naar Nederland gehad en waren mooi op tijd op de luchthaven, dat ging allemaal prima.
Zoals we jullie vertelden wonen we in een blok met een gemeenschappelijke tuin dus we hebben uitgebreid ons verhaal over jullie paradijsje kunnen doen.

Nogmaals bedankt voor de fijne ontvangst en jullie gastvrijheid met een grote G, we vonden dat heel bijzonder en je komt dat eigenlijk nooit op deze manier tegen. Ik zal binnenkort een recensie op Eliza zetten en jullie een seintje geven als die er staat. Eize heeft het nog steeds over zijn ontmoeting met Sofie en kijkt heel stoer als hij zegt dat hij haar geaaid heeft, heel grappig. We gaan zeker een keer terugkomen.

Veel dank, een prachtig voorjaar toegewenst en een hartelijke groet, ook aan Bas en Lies,

Claus, Eize en Fem uit Rotterdam

Erik & Alice
28 september 2013

Inmiddels alweer een weekje terug op onze eigen stek maar wat een heerlijke dagen hebben wij gehad op jullie maar vanaf nu ook onze eigen berg! We hebben genoten van de leuke omgeving, prachtige strandjes, het heerlijke weer en natuurlijk van onze eigen berg. Bedankt voor de gastvrijheid, we hebben ons echt welkom gevoeld.

Groeten Erik & Alice

Jan Wick, Nicole, Sofie, Veerle en Rogier
6 september 2013

Nogmaals onze dank voor het puike verblijf op jullie berg!
Inmiddels zijn we allemaal weer gestart met werk en school maar de herinnering aan ons verblijf in de Alentejo is nog vers.
Het verblijf bij jullie, het prachtige weer, de zee en natuurlijk het surfen. Allemaal heel geslaagd.Zoals al een beetje aangekondigd hierbij een paar Nederlandse producten van het bedrijf waar ik werk. Om Nederland nog een beetje in gedachten te houden, laten we maar zeggen. Veel plezier ermee, en wie weet tot ooit!
Groet, Jan Wick Derksen, mede namens Nicole en de kids

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search