Gastenboek

Niek en Anja Akkerman
21 oktober 2017

Wat een heerlijke week hebben we gehad op Monte do Casarão!
Gastvrije ontvangst. Hapjes en drankjes in huis om de eerste avond en ochtend door te komen. Stralend weer met ´s middags 30 graden.
Privacy op onze eigen berg. Op het terras fantastisch uitzicht op de eucalyptusbomen, en het mooie glooiende landschap. Het enige wat je hoort zijn de vogels en het ruisen van de bomen.
Ook enorm genoten van de mooie kust en heerlijke wandelingen kunnen maken.
Kortom, wie van rust en natuur houdt moet hier zijn!
Bedankt voor het heerlijke verblijf!
Wellicht tot een volgende keer!

Heidi en Mark
9 oktober 2017

Het bestaat nog, een huisje afgelegen midden in de natuur. Volledige privacy in alle comfort. Enkel de wind door de bomen en de vogels hoor je. Het lijkt een beetje op de Australische outback met de bijhorende eucalyptusbomen.
Zoek je rust en stilte dan zal dit indruk op je maken. Dit is een topper. Na de dagactiviteiten namen we telkens een duikje in het mooie zwembad. Wil je naar de zee dan is de Costa Vicentina weer een openbaring. Ongerept en niet te toeristisch. Waar vindt men dat nog elders in Europa. Wynand heeft ons hartelijk ontvangen en zeer bruikbare info en kaarten gegeven om de streek te verkennen. Het verblijf van 4 nachten was zeker te kort.

Familie Kuiper
3 september 2017

Heerlijke vakantie gehad. 2 weken in augustus genoten van het zwembad, de schitterende omgeving en de rust. De jongens (7, 11) hebben zich iedere dag in het heerlijke zwembad kunnen uitleven. De stranden in de omgeving waren geweldig.
Het huisje was van alle gemakken voorzien en de gastheer/vrouw waren zeer hulpvaardig en gastvrij. Al met al heerlijke vakantie gehad. Echt een aanrader!!!!

Familie Van der Hoeven
27 augustus 2017

We hebben een week doorgebracht op de Monte do Casarão. Het was werkelijk geweldig! Rust, ruimte, prachtig weer, een heerlijk zwembad, een fijn huis, prachtige wandelingen in de directe omgeving van ons huis en de zeer gastvrije en behulpzame Nel, Wynand en Bas. De omgeving is prachtig: in de nabije omgeving liggen prachtige stranden. Voor onze kinderen van 14 en 17 was de prima wifi een erg fijne bijkomstigheid. Iedereen heeft een geweldige week gehad. Absoluut een aanrader!

Sofie
18 augustus 2017

Zomer 2017 was een weer een topzomer, net zoals 2 jaar daarvoor toen we ook Monte do Casarão bezochten.
Het uitzicht bij het huisje en het zwembad blijft nog altijd adembenemend en de goede sfeer zat er ook weer in. De activiteiten die jullie regelen vinden mijn ouders, mijn broer, zus en ik altijd heel leuk. De pilates beviel weer heel goed en je merkt echt dat er veel moeite in de voorbereidingen voor alle activiteiten is gestopt. Mijn moeder was bijvoorbeeld ook heel enthousiast over het wandelen met Nel, ze zei dat het een mooie en fijne route was. Het surfen was natuurlijk de topactiviteit voor mijn broer, zus en ik (en mijn vader de eerste keer maar die heeft het daarna opgegeven en wij wilden dat hij foto's maakte). Met het surfbusje alleen al naar het strand rijden is al top! Bijna elke dag, na het ontbijt liepen we (goed ingesmeerd en met veel water) naar het zwembad om heerlijk een paar uurtjes daar te zwemmen en lezen. Wat betreft lezen was het echt super dat Nel haar eigen minibibliotheek heeft opgezet, hier konden we leuke boeken, spelletjes en strips halen maar ook goede films voor een filmavondje! De bbq vind ik persoonlijk zelf misschien nog wel het leukste van de 2 weken op Monte do Casarão, hierdoor leer je echt de andere gasten kennen en het is altijd een leuke groep en niet te vergeten heerlijk vlees! Op Monte do Casarão kom je helemaal tot rust en toch is er altijd wel iets leuks of zelfs nieuws te doen, wij zijn bijvoorbeeld als de eerste gasten in het nieuwe stuwmeer gaan zwemmen. Het beviel heel erg goed en het leek bijna wel een sprookje zo mooi was het meer en de begroeiing. Ook heb je elk jaar een topfestival in de buurt! Kortom Monte do Casarão is een van onze leukste vakantiebestemmingen. P.S de honden zijn ook heel leuk en lief!

Bedankt voor alles en we komen zeker nog wel een keer terug!
Groetjes Sofie Boelhouwer, 16 jaar, Rotterdam

Familie Dhondt-Michiels
12 juli 2017

Verliefd op onze berg zijn we! Wat hebben we leuke momenten beleefd op 'onze berg', te veel om op te noemen. Het begon al met de hartelijke ontvangst, de koelkast waar al heel wat lekkers in zat, de rust, het gerieflijke huis, de onbeschrijfelijk mooie ligging... We hebben het écht zo goed gehad, we komen absoluut zeker nog eens terug! Het totaalplaatje klopte gewoon: lieve gastvrouwen en gastheren (dankjewel Nel, Wynand, Bas en Lies!!!), prachtige en heel authentieke streek, superleuke golfsurfles gegeven door Bas, leuke dorpjes, prachtige kusten, heerlijke wandelingen gewoon vanuit onze eigen casa... We missen het nu al allemaal...
Lieve groeten van Ann en Peter, Floor, Simon en Warre en ook van Ines 🙂
Dikke knuffel ook aan Saar en Stoffel

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search

Geverifieerd door MonsterInsights