Gastenboek

Wandeltochten in Portugal
17 september 2009

Samen met Géke mocht ik een week genieten van de bijzondere, de prachtige en rustige omgeving, jullie gastvrijheid én de schitterende bungalow waar werkelijk alles tot in de finesses aanwezig was. Inmiddels ben ik "al" weer een dag terug en terwijl ik in de tuin aan het rommelen ben, bekruipt mij weer het gevoel dat ik 7 dagen lang in Portugal had: hoe is het mogelijk, zo'n fantastische plek en jullie die dat allemaal gerealiseerd hebben temidden van de prachtige bungalows op die indrukwekkende bergen. Bewondering, verwondering, respect en geweldig, zijn nog maar een paar woorden die op jullie en landgoed Monte do Casarão van toepassing zijn. Het straalt er van af, dat dìt het "plekje", jullie droom is. Ik wens Wynand, Nel, Lies en Bas heel veel geluk en natuurlijk ook heel veel boekingen, want dat is het waard, obrigada en ciao.
Ans

Martin Obrist
8 september 2009

Gostamos muito da semana nas vossas casas. Podemos sempre recomandar este sitío sussegadinho e agradavel.

Se calhar que para o ano voltamos (o que no momento é dificil dizer porque em Portugal é dificil fazer planos de mais do que 3-4 meses !).

Com os melhores cumprimentos
Martin Obrist

Ronald, Angelique, Veerle
31 augustus 2009

Wij hebben genoten van ons verblijf op Monte do Casarão. Niet alleen van de perfecte huisjes en het prachtige landschap, maar ook van jullie gastvrijheid en inlevingsvermogen. De ontvangst met een drankje en het “welkomstpakket” met eerste levensbehoeften: wijn, water en brood zijn precies wat je nodig hebt na een dag reizen. In Casa Valorosa ontbrak werkelijk niets. Veerle was vooral heel blij met de horren voor de ramen en deuren en de dvd-speler. Voor permanente bewoning zou er alleen nog een wasmachine geplaatst moeten worden. We hebben ons er erg thuis gevoeld en denken nog vaak terug aan de rust en het uitzicht als we hier in onze stadstuin zitten met aan twee zijden een trampoline en een defecte, lawaaierige zwembadpomp van twee tuinen verder.

Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid en enthousiasme en natuurlijk voor de foto’s.

Groeten,

Ronald, Angelique, Veerle

Alet, Pieter, Anna, Sara en Tijmen
29 augustus 2009

Net jullie nieuwsbrief gekregen... oh ja, we zouden nog wat schrijven, zo hadden we beloofd.

Als fervent tentkampeerders dachten wij warm Portugal beter (lees: comfortabeler) te kunnen ontdekken door huisjes te huren. Van internet pluk je enkele adressen, waaronder die van jullie. Het blijft een beetje een gok.

Maar Monte do Casarão bleek veel meer te bieden dan je van 'papier' kunt halen! En naast de uitstekende kwaliteit van de huisjes - ik zou haast zeggen: villa's - is jullie gastvrijheid daarbij doorslaggevend. Voor we het eigenlijk goed en wel in de gaten hadden zaten we na aankomst van de door Wynand gebakken pizza's te genieten (tsja, 30 jaar ervaring). Helemaal goed! Ook de bieb en de stafkaarten die ik mocht lenen!

Het landschap is mooi maar een beetje té stil in augustus, gezien door de bril van een vogelaar. Logisch: hartje zomer. Maar toch 's ochtends vroeg nog heel veel soorten in die mooie dalletjes onderaan de berg weten te spotten: bijeneters, kuifmezen, slangenarend, draaihalzen, rode patrijzen enz. Bijna altijd samen met Sproet en Snuffel trouwens.

Na jullie tip over de "Perseïden": we hebben er in anderhalf uur kijken zéker 30 gezien. Later vertelde je dat onze áááh's en óóóh's vanaf ons buitenbioscoopje bij Casa Boa ook bij jullie goed te horen waren. Verder geen overlast gehad toch?

Kortom: heel erg bedankt voor de gastvrijheid en een groot compliment voor jullie onderneming.

Aan alle potentiële gasten: onmiddellijk doen!

hartelijke groeten,

Alet, Pieter, Anna, Sara en Tijmen

Ralph, Ann, Hanah and Holly
13 augustus 2009

We have returned safely to the UK and are now back at work dreaming of those Alentejo hills, the dry hot sun and the complete tranquillity of Monte do Casarão. Many thanks to all 4 of you for an excellent 2 week holiday - we could so easily have just stayed put for the rest of the summer. Lies - a special thank you for giving up your house. We really appreciated the opportunity to stay those extra 4 days.

Monte do Casarão offers an idyllic and perfect package of very comfortable, clean accommodation set amidst panoramic views in all directions - managed by the most hospitable of hosts. We are proud to have been your first English/Irish visitors. The first of what we are sure will be many more....and if not then we definitely will be returning to be the second as well!

Good luck with the Alentejo venture,

Ralph, Ann, Hanah and Holly

Wandeltochten in Portugal
12 augustus 2009

We zijn net een paar dagen terug na een heerlijke vakantie op Monte do Casarão.
We hebben ruim twee weken in Casa Boa gezeten en hebben daar genoten van het prachtige uitzicht, de privacy en natuurlijk het heerlijke klimaat.
We waren er al snel van overtuigd, volgend jaar gaan we weer naar Monte do Casarão!
Hier vind je de rust en ruimte om te genieten van de natuur, met vooral een prachtige sterrenhemel!
Bovendien is er in de omgeving nog genoeg te doen, waar we dit jaar nog niet aan toegekomen zijn.
De gastvrijheid en gezelligheid van jullie allen hebben we erg gewaardeerd en we hebben veel bewondering voor wat jullie voor elkaar hebben gekregen.

Marco, Margriet, Jesse en Marijn Donders

SCHRIJF EEN REVIEW

Start typing and press Enter to search

Geverifieerd door MonsterInsights